اگه کسی هست میشه از ته دلش دعا کنه مشکلم حل بشه تروخدا دعام کنین گره به کارم افتاده...شماها دعاتون میگیره از ته دلتون ازخدا بخواین کمکم کنه ممنون😭❤
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین
گفت ان شاءالله به حق جدم و همین دم غروب خدا تو رو به مراد دلت برسونه
🙂🤍
ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زادهای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مامانم سیدهبهش گفتم گفت ان شاءالله به حق جدم و همین دم غروب خدا تو رو به مراد دلت برسونه🙂🤍
قربونت برم ممنونم از لطفت برا خودت و مامانت آیه الکرسی میخونم تورو خدا به مامانت بگو دعام کنه سر نمازش یا هرچی
خیلی احتیاج دارم خدا توجه ویژه ای داره بهشون
ایشالا به حرمت ایشون یه نگاهی به دل من بکنه خدا😭❤
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین
از شانس نمیتونم امروز نماز بخونم وگرنه هرموقع که دلم میگیره نماز میخونم😭
قربونت برم ممنونم از لطفت برا خودت و مامانت آیه الکرسی میخونم تورو خدا به مامانت بگو دعام کنه سر نما ...
عزیزدلم چشم
امیدوارم همین زودییا هر اتفاقی که انتظارشو داری برات بیفته
ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زادهای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
عزیزدلم چشمامیدوارم همین زودییا هر اتفاقی که انتظارشو داری برات بیفته
ممنونم❤