2777
2789

بخدا دیگه حالم داره بهم میخوره ، از اون پیرش گرفته تا اون جَووناش ۲۴ ساعته تو کوچه پلاسن 

هی حرف میزنن پشت سر این و اون ، هی میخندن ، وقتی میری بیرون از سر تا پا نگات میکنن وقتی برمیگردی نگاه به وسایلای دستات میکنن ببینن چی خریدی ، انقد نگاه میکنن بخدا آدم میگه الان میخورم زمین ، یه بار یه آقایی اومد گفت بیا ماشینتو بردار رفتم ببرمش عقب انقد نگام کردن نزدیک بود بکوبم اینور اونور ، اینا خونه زندگی ندارن؟ غذا نمیپزن؟ آخه بگو چی میخوای تو کوچه برو بشین تو خونت دیگه ، به محض اینکه پول اومد دستم میرم تو یدونه از این مسکن مهر ها زندگی میکنم تا چشم کار می‌کنه آپارتمانه یدونه آدم بیرون نیس همه نشستن تو خونه هاشون 

روانیم کردن بخدا جرأت ندارم برم بیرون ، اول از پنجره نگاه میکنم ببینم کسی نیست بعد میرم بیرون در این حد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو صمیمی ای داره با چند تاشون دوس شو

آره حتماً 

منم بشم یکی مثل اونا 

بیکارم باهاشون دوست بشم؟ مثلاً چه آپشن خاصی دارن ؟ یا چی یادم میدن که باهاشون صمیمی بشم 

من اسلامشهرم همینطوریه جوش.شب ها هم تا ساعت ۱۲ شب بچه هاشون بیرون دارن بازی و سر صدا میکنن زنا هم جل ...

منم اسلامشهر هستم دیگه روانی شدم بخدا 

عزیزم منم خیلیی بدم میاد از این جوا و درکت میکنم ولی نکته مثبتشو فکر کن که اگر خدای نکرده چیزی شد حواسشون هست بهت من چون خودم ممکنه تنها شم و از مرگ تو تنهایی میترسم که جسدم بو بگیره به این فکر میکنم یکی از این همسایه های فضول بدم نیست 😅

آره حتماً منم بشم یکی مثل اونا بیکارم باهاشون دوست بشم؟ مثلاً چه آپشن خاصی دارن ؟ یا چی یادم میدن که ...

اینکه خودت رو بالا تر می بینی به نظر من می تونه خوب نباشه

برای دوستی با دیگران باید صرفا قلب مهربونی داشته باشی نه اینکه اونا آپشن خاصی داشته باشن؛اونا فقط چون پول ندارن احساس می کنی نباید بهشون احترام بذاری؛بذر من بهت بگم آدمای بالاشهرم خاله زنکن؛کل دنیا خاله زنکن فق فرقش اینکه بعضیا تو کوچه بعضیا تو پنت هاوس😁🤷🏻‍♀️

تو هر وقت از خونه می ری بیرون با خودت می گی:(آی بازم این احمقای بی خاصیت!)

ولی اگر با یکی دو نفر دوس باشی و حتی در این حد که می بینیشون دست براشون تکون بدی خیلی بهتره

چون همیشه نفرت خیلی خیلی انرژی بیشتری از دوست داشتن می گیره و لزوما تو برای موفق بودن باید انرژیتو نگه داری دیکه؟

من اسلامشهرم همینطوریه جوش.شب ها هم تا ساعت ۱۲ شب بچه هاشون بیرون دارن بازی و سر صدا میکنن زنا هم جل ...

😀😀😀

ما سلطان آبادیم بدتره 

الان از دستشون فرار کردیم اومدیم شمال 

دوست ندارم برگردم اصلا

جاااااانه عمت لایک نکن !