2777
2789
عنوان

رفتارشوهرتون تو خونه چطوریه

762 بازدید | 40 پست

مودب هستن؟ مثلا چیزی بخواد مودبانه درخواستشو بگه یا من زیادی حساسم؟

شوهرم خیلی بی ادبه منو با فحش صدا میزنه با لحن بد دستور میده اصلا با من حرف نمیزنه همش تو گوشیه

هیچ محبت و توجهی نداره بشدت هم تنبله و منو به چشم کارگر میبینه

حالا خوش رفتاری به کنار دیگه بدرفتاری میکنه خیلی دلم میگیره

خوبه خداروشکر 

یه اخلاق خوب داره کمک میده خیلی 

تشکر میکنه مثلا ظرف ها رو میشورم میگه دستت درد نکنه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکع میگی با فحش صدا میزنه یعنی چی؟

بیشتر سرش تو گوشیه یا تلویزیون سریال میبنیم باهم..

بی ادب نیست ولی خوب مث بیرونشم نیست

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه چرا باید فحش بده چیزی هم بخاد اکثرا به بچه ها میگه بیارن  میگه مامان بلند نشه🤣🤣

ولی این رفتار شوهر شما درست نیست باهاش حرف بزنید زن چراغ خونست بعضیا واقعا قدر نمی‌دونن شما ی هفته نباشید زندگیش فلج میشه 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

بیرون وخونه هردوش خوبه حرف بد نمیزنه 

گاهی تو کارای خونه کمکم میکنه ....

درکل خداشکر خوبه وبامعرفته

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

فحش که ن اصلان چرا فحش بده ! 

خیلی عادی درخواست میکنه ولی چون زیاد چیزی میخاد از من و بچه ها خسته میشیم محلش نمیدیم تا خودش اخر پا میشه

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

یکی از جلوه های خشونت خانگی خشونت کلامی و تحقیر کردنه،باهاش حرف بزن و بگو از رفتارت ناراحت میشم اگر قبول نکرد سعی کن وقتهایی که بی ادبانه رفتار می‌کنه خواسته هاشو برآورده نکنی و علتشو بهش بگی.اکر باز هم جواب نداد رفتارت رو باهاش سرد و رسمی کن خیلی مودبانه و سرد صداش بزن