2777
2789
عنوان

با یه کلمه شوهرتو توصیف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگووووو من صب تا شب خودمو پاااره میکنم خونرو برققققق میندازممیاد خونه اولین کاری که میکنه کلیدو سویی ...

ی ذره اینا ک میگی حساس بازی خودتم هستا بنده خدا خیلیم کار بدی نمیکنه انگار

من الان خودمم شارژرم الکی تو برقه . نمیدونستم این همه شلختگی محسوب میشه😂

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

برنامه عشق ابدی یه شخصیت داشت به نام شاهین که خیلی خاله زنک بود

آها این برنامه‌رو به تهدید دوستام قراره ببینمش😍😂ببینم شباهت دارن😂

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

نگووووو من صب تا شب خودمو پاااره میکنم خونرو برققققق میندازممیاد خونه اولین کاری که میکنه کلیدو سویی ...

همشون همینن ولی من یک شانسی که آوردم خیلی تمیزه 

ولی واسه حمام و لباس ولیییی یکبار  از بازار اومدم با یه صحنه مواجه شدم یه زیر انداز داریم پهن کرد هر بود جلو تلویزیون فوتبال میدید پوست تخمه می‌انداخت توش می‌گفت می‌خوام خسته نشی ظرف نشوری🗿🗿🗿🗿رفت زیر انداز برد حیاط توی سطل خالی کرد مجبورش کردم بشورش

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ی ذره اینا ک میگی حساس بازی خودتم هستا بنده خدا خیلیم کار بدی نمیکنه انگارمن الان خودمم شارژرم الکی ...

😭😭😂نهههه 

شلختسسسس

جوراباش گوشه اتاق ولو میکنه تازه لنگه به لنگه یکیش رو میز توالت😩😭😭 یکیش رو تختتتت

لیوان اب میزاره بالا سرش هرشب بعد اصن لب نمیزنه بهش صب میبینم لیوان چپ شده رو پاتختی😐

رو مبل پوست تخمههه 

رو میز جلو مبلی دستمال کاغذی برس شناسنامش چسب برق😐😂

بابا اینا شلختگی نیس؟؟

واقعا زورتون نمیاد هرروز بزارید سرجاش تمیز کنید دستمال بکشید بعد یکی بیاد بهم بریزه؟

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

همشون همینن ولی من یک شانسی که آوردم خیلی تمیزه ولی واسه حمام و لباس ولیییی یکبار از بازار اومدم با ...

😐😐😐😂منم این صحنرو دیدممم با داداشش و داداش منم و دامادمون یه چادر نماز از مننننو انداخته بودن رو فرش میگفتن پوست تخمه‌ها نریزه رو فرش کثیف بشه بعد غر بزنی

بعد توجه کننن چادرررر نمازززز😐😂😱 

صدبرابررر غر زدم تا بفهمن کارشون واقعا بد بوده

😭😭😂نهههه شلختسسسسجوراباش گوشه اتاق ولو میکنه تازه لنگه به لنگه یکیش رو میز توالت😩😭😭 یکیش رو تخ ...

خدایی حق داری 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خدایی حق داری

😂😂😂 دیدین حق دارررم😭😭😂

صددفه بهش گفتم الان بهتر شده 

قبلا ک افتضااااح

دوران بچگی و نوجوونی دریغ از یه تذکر از سمت بقیه 

بخاطر همین انگار عاددت کرده به شلختگی هزار بار باهاش صحبت کنم باز انگار ن انگار

😐😐😐😂منم این صحنرو دیدممم با داداشش و داداش منم و دامادمون یه چادر نماز از مننننو انداخته بودن رو ...

قیافه من این بود 🗿🗿🗿وقتی صحنه رو دیدمممم 

😭😭😂نهههه شلختسسسسجوراباش گوشه اتاق ولو میکنه تازه لنگه به لنگه یکیش رو میز توالت😩😭😭 یکیش رو تخ ...

خب الان ی کم بهتر شد بیشتر بت خق میدم ولی پیام قبلیت نه.

ولی خب انقد غصه نخور بیخیال باش ی مقدار خودت پیر میشی از دستش 

من خودم ریلکس ترم کلا . حالا مثلا رو میزه شلوغ باشه برمیداری دیگه.میگن عمده مردا اینجورین. ی جاهای دیگه ازش کار بکش تلافی کن😁

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣