2777
2789
خداحافظی کن😒چه حرفا تا آخرین لحظه تلاشت رو بکن کنکورم روش حساب کنیعنی چی هنوز تموم نشده ناامیدی

نه بخدا ناامید نیستم😂 اطرافیان رو مخن میگن نمیشه بابا😂 میخواستم ببینم اصلا به پرستاری هم امید هست یا نه 

...Life goes on

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تراز نهایی واسه من نمیاددددد

خسته شدم می‌خوام ببینم دیگه از این استرس در بیام

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

نه بخدا ناامید نیستم😂 اطرافیان رو مخن میگن نمیشه بابا😂 میخواستم ببینم اصلا به پرستاری هم امید هست ...

اولا درصدهاي کنکور هم مهمن دیگه مگه امسال ۴۰/۶۰ نیست بازم؟

دوما بیخیال بقیه چون باید جامعه کنکوری رو در نظر بگیری نه حدس و گمان بقیه باید ببینی بالاترین تراز چی بوده و خب میشه از نظر من امید داشت (البته داروسازی مطمئن نیستم/من مطمئن نیستم شاید بشه)

نمره خوبی هست اگه درسای کنکور رو بتونی بالا بزنی موفق باشی

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ