2777
2789

نامردیه واسه یه تاپیک مادر شوهر و کتک و فلان همه میرن اما یه نفر نمیاد منو راهنمایی کنه🤣🤣😭

خانما من سال دیگه میرم یازدهم تجربی

امسال دهم تجربی بودم و امتحانامون خداروشکر نهایی نبود

بنا به دلایلی طولانی (که اگه زنجیره تاپیکام رو خونده باشین تقریبا میفهمین دلایلش چی بوده) من امسال هیچی درس نخوندم، طوری که ۳ تا درسمو افتادم😂ریاضی زیست فیزیک

مدرسه نمونه دولتی هم هستم، میدونم که اگه یه نفرو بفرستم التماس کنه برام و شرایطی که برام پیش اومده بود رو توضیح بده و نمراتمو خیلی عالی کنم اجازه میدن بمونم و چشم پوشی میکنن وگرنه اخراجم میکردن

من میخوام دوباره خیلی جدی برگردم و شروع به خوندن کنم، چیکار کنم؟ 

این تابستون هم دهم بخونم هم یازدهم؟ من هیچی از دهم بلد نیستما

بنظرتون مشاور بگیرم برام برنامه ریزی کنه؟

برای دروس اختصاصیم کدوم استادا رو ببینم؟؟

چه کتابایی بگیرم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

عزیزم میشه لطفا تاپیک قبلمو گزارش بزنی ؟؟ 

اونی ک گفتم از اکستون ب پارتنرتون گفتین

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

عزیزم میشه لطفا تاپیک قبلمو گزارش بزنی ؟؟ اونی ک گفتم از اکستون ب پارتنرتون گفتین

گلم توی یه تاپیک یه نفر دیگه پستت رو دیده بودم همونجا گزارشش زدم❤

الانم انگار دیگه نیستش خداروشکر

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه لطفا تاپیک قبلمو گزارش بزنی ؟؟ اونی ک گفتم از اکستون ب پارتنرتون گفتین

هرجا رفتم بودی 😅

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
گلم توی یه تاپیک یه نفر دیگه پستت رو دیده بودم همونجا گزارشش زدم❤الانم انگار دیگه نیستش خداروشکر

مرسی فداتشمممم اره پاک شد 

دستتون درد نکنه :)

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

مرسی فداتشمممم اره پاک شد دستتون درد نکنه :)

عزیزدلمی

درمورد موضوع تاپیکی که زدم چیزی میدونی؟😭😂 میتونی راهنماییم کنی؟

هرجا رفتم بودی 😅

مخام پاک شه خب

پاک شد راحت شدم😅

عزیزدلمیدرمورد موضوع تاپیکی که زدم چیزی میدونی؟😭😂 میتونی راهنماییم کنی؟

فداتم

ببین تا حدودی میتونم 

سهم دهم کلا تو کنکور کم هست مباحثشم راحته یازدهمه ک مهمه 

70 درصد زمانتو بزار رو یازدهم 30 درصد رو دهم 

چون چنتا افتادی قطعا مشاوره باید بگیری

بنظرم ماز خوبه من خودم مازیم با کمترین قیمت بهترین خدماتو بهت ارائه میدن 

مثلا برا زیست فرهمند نیا عالیه شیمی هادیان فرد ریاضی کرمی فیزیک شجاعی

من با اینا درصدا بالا زدم تو کنکور

کتابم بر اساس سطحت باید بگیری مشاور باید بهت بگه 

ولی خیلی سبز معمولن برای شروع عالیه

عزیزم شما تابستون امسال ۳تا کار باید انجام بدی، اول اینکه دهم‌ت رو خیلی خوب جمع کن، دوم اگر تونستی یکی از درس‌های تخصصی یازدهمت رو استارت بزن(من پیشنهادم زیست یا فیزیکه) البته اولویتت جمع‌بندی دهم باشه، بعد اگر تونستی برای یازدهم وقت بزار

و یه کار مهم دیگه‌ای که باید انجام بدی اینه که سعی کن این تابستون کلی خوش بگذرونی که بتونی پرانرژی و بدون‌خستگی سال تحصیلی جدیدت رو شروع کنی، موفق باشی♡

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

فداتمببین تا حدودی میتونم سهم دهم کلا تو کنکور کم هست مباحثشم راحته یازدهمه ک مهمه 70 درصد زمانتو بز ...

وایی دستت درد نکنه واقعا مرسی خیر ببینی دختر

یه سوال دیگه مشاوره حضوری بگیرم یا غیر حضوری؟

فداتمببین تا حدودی میتونم سهم دهم کلا تو کنکور کم هست مباحثشم راحته یازدهمه ک مهمه 70 درصد زمانتو بز ...

مباحث‌ش راحته ولی پایه‌ و پیش‌نیاز همه‌ی مطالب سال‌های بعد

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

عزیزم شما تابستون امسال ۳تا کار باید انجام بدی، اول اینکه دهم‌ت رو خیلی خوب جمع کن، دوم اگر تونستی ی ...

باشه حتما دستتون دردنکنه❤🙏🏻

مخام پاک شه خبپاک شد راحت شدم😅

ان شاءالله همیشه خیالت راحت باشه😘

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
اشتراک الماس ماز بگیر

اره اتفاقا گرفته بودم

اما خب امسالو هیچی نخوندم

کلاس یازدهمش هم شروع نشده