2777
2789

چرا

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

ما سه چهار ساله باهمیم نزدیک دوسالم‌میشه خانوادش در جریانن

قرار گذاشته بودیم ۲۰۰ روز پیش ک امروز عقد کنیم

اخر فروردین ب خانوادش گفت میخوام‌ازدواج‌کنم از اون روز تا الان هی بهونه الکی و چرت

صافم نمیگن نه مخالفیم میگن نه چرا باید مخالف باشیم

این همه وقت دست دست کردن هفته پیش اومدن خونه مون

بعد الان نزدیک ۱۰ روزه دیروز زنگ زدن ک نظرتون چیه مشورت کردین مامانم گف اره مشکلی نیس گفتن پس حرف بزنیم خبر بدیم

قرار بود امروز بیان برا خواستگاری ک زنگ زدن دیگه

منم دیونه شدم پارتنرم هم میگه تقصیر من چیه من میگم میکنم ولی ....

میگه امروز زنگ‌میزنن فردا میان 

منم ب مامانم گفتم بگو نه بمونه جای اینکه اونا مشتاق باشن چرا ما باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارت خودش می‌دونه قضیه دست دست کردنشین رو اما نمیخاد بگه ...شرایطشون از شما بهتر نیست احیانا؟ ک ...

نه خوبه شرایط ها مشکلی نیس اونا هم راضین اومدنم خوش و‌حوب برخورد کردن