2777
2789

رمانی که پولیه ولی توو کانال تلگرام رایگان‌ گذاشتن خوندنش حرامه؟

مثلا نمیشه گفت چون یه نفر خریده واسه بقیه رایگان گذاشته اشکالی نداره؟ یا حتما باید رفت از سایت نویسنده خریداری کرد؟

مثلا من توو گوگل دو تا رمان از یه نویسنده خوندم که رایگان بود ولی الان میبینم باقی رماناش پولیه توو یه سایت دیگه. تکلیف چیه!؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

حق ناشر تو‌همه دنیا محفوظه و فقط ناشر میتونه اونو رایگان به شما بده نه هر کانال تلگرامی ، پس از راه مطمعن تهییه کن که چیزی گردنت نباشه بالاخره یه عده زحمت مشیدن برای این‌هدف مالی هم داشتن این ضایع کردن حق اوناست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم ولی من میخونم

انگار یه جا یه نفر گفته بود حق نویسنده ضایع میشه خودمم نمیدونم

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

نویسنده اینطوری راضی نیست وحرامه 

منم قبلانمیدونستم ومیخوندم ولی الان یامیخرم یااگه دیدم این رمان پولی هست نمیخونم وپاک میکنم 

اکثررمانایی که پولین بالاشون نوشته ازسایت بایدخریداری بشن ودرغیراین صورت خوندنشون حرامه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حق ناشر تو‌همه دنیا محفوظه و فقط ناشر میتونه اونو رایگان به شما بده نه هر کانال تلگرامی ، پس از راه ...

درسته

نویسنده اینطوری راضی نیست وحرامه منم قبلانمیدونستم ومیخوندم ولی الان یامیخرم یااگه دیدم این رمان پول ...

قبلیا رو چیکار کردین پولشو دادین؟

خب وقتی یه نفر خریده هزینه شو داده چرا باید حرام باشه؟

البته نظر منه نمیدونم درسته یا ن 

یکی ی کتابو میخره میده بقیه استفاده کنن یعنی اونم کارش ایراد داره? 

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

قبلیا رو چیکار کردین پولشو دادین؟

دارم کم کم میدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب وقتی یه نفر خریده هزینه شو داده چرا باید حرام باشه؟البته نظر منه نمیدونم درسته یا ن یکی ی کتابو م ...

الان بعضیا گفتن فقط ناشر حق داره رایگان بده نه کس دیگه

انگار راضی نیست نویسنده

خب وقتی یه نفر خریده هزینه شو داده چرا باید حرام باشه؟البته نظر منه نمیدونم درسته یا ن یکی ی کتابو م ...

کتاب فرق داره بارمان آنلاین 

یه کتاب رونهایتا۱۰۰نفرمیتونن بخونن 

ولی یه رمان پولی رووقتی میذارن تویه کانال ممکنه بالای ۱۰۰۰نفردانلودکنن 

مخصوصارمانایی که طرفدارزیادداره