2777
2789

سلام بچها.

واقعا اینجا شده منبع آرامش من واسه لحظات و تصمیمات سختم..

.چون همونطور که افراد نامحترم هستن داخلش اما انسان های با کمالاتی و با اخلاقی هم هستن که واقعا تو کلامشان ارامش و متانت موج میزنه..حقیقت اینه که امروز یک نفری از فامیل مون که پسرش دندون میخونه  تماس گرفتن با مادرم که مثلا برای من قدم بزارن..فعلا اصلا کاری به پیشنهاد اون ها ندارم..مامانم هم بهشون گفته اتفاقا فلانی هم امسال میخواد بره دندون<متاسفانه یهو تو فضاش قرار گرفتن  خواستن که این احساس برابری رو به طرف مقابل بدن> و حالا هم گیر داده حالا که امسال کنکورتو خوب دادی حتما باید بری دندون..تا قبلش اصلا این مسئله نبود و به خودم انتخاب واگذار شده بود اما الان با جدیت تمام این حرفو میزنن و از طرفی منم نمیخوام از من رنجیده خاطر بشن یا بعدا بشه نقطه اشتراکی واسه ازدواج اجباری من..نمیدونم از شما چی میخوام مشورت یا درد و دل ولی یه چیزی بگید که راهنمایی بشم یا آرومتر حداقل. امروز نتونستم آزمونم رو بزنم  از بس تو غم بودم

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همچین حرفی زد

فردا اگر قبول نشی میزنن توی سرت 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

خب عزیزم اسم کاربری ات نوشتی دندون پزشک

یعنی علاقه به دندون پزشکی داری درسته؟

پس مشکل چیه؟

ان شاالله که قبول بشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من متوجه نشدم این حرفارو خواستگارت زده یا خونواده ت؟اینکه بری دندون

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان مشکلت رو نفهمیدم

ولی کلا بیخیال همه چی شو فعلا تمرکزتو بذار روی درست هروقت رتبه ها اومد بعدا بهش فکز کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

چی میخاستی بخونی ؟

بهشون بگو ربتبه ی کنکورم واس دندون نمیشه کمه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

عزیزم انتخاب مسیر زندگی مثل انتخاب لباسه اگه اندازه‌ت نباشه هرچقدر هم گرون یا شیک باشه فقط خفه‌ت می‌کنه

اینکه یکی دندون می‌خونه دلیل نمی‌شه تو هم بری دندون

تو قرار نیست هم‌قد کسی بشی برای ازدواج تو باید درست‌ترین نسخه‌ی خودت باشی برای خودت

مامانت از روی مهر گفته نه اجبار

ولی تو حق داری از حالا برای استقلالت تصمیم بگیری

نه بی‌احترامی نه لجبازی فقط با متانت بگو می‌خوام مسیر خودمو با رضایت خودم انتخاب کنم

و یادت نره اگه کسی قراره شریک آینده‌ت بشه باید اول حق انتخابت رو بفهمه و بهش احترام بذاره

نه اینکه مسیرتو با فشار شکل بده

دلت گرفت آزمون دادی یا نه مهم اینه که هنوز داری ادامه می‌دی

و اونایی که با متانت و عزت نفس جلو میرن همیشه آخر قصه می‌درخشن

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺