2777
2789

آخرین مورد که برای من پیش اومد مادر پسر خیلی تعریف کرد پسرم اهل هیچی نیست و ساده اس و اینا و حتی عکستو نگاه نکرده !

وقتی پسر رو دیدم گفت آره عکستون رو دیدم! یه جا که کرک و پرم ریخت وسط حرفاش یادم نیست چی شد گفت عموم پدرمو میبرده سینما زمان قدیم و 

صحنه های س . ک. سی که می رسید جلو چشمشو می گرفت من این کلمه ارو شنیدم هاج و واج موندم همینجور ازش پرسیدم قبلا با دختری صحبت کردید چی شده به نتیجه نرسیدید گفت ناخن می کاشتن دوست پسر داشتن آمارشونو داشتم من خودم دنبال یکیم که با کسی نبوده باشه چون خودمم با کسی نبودم 

حالا کسی که با دختری نبود میاد کلمه ی س . ک سی رو اینقد واضح میگه سوال اینجاست 

مادرش کچلم کرده بود که بیایم ببینمیمت و فلان که من پیغام داده بودم اول با پسر دیدار داشته باشم اگه اوکی بود همو ببینیم ولی بعد دیگه پیگیری نکردن البته منم از پسر اصلا خوشم نیومد یه مقدار عجیب غریب بود و بلاتکلیف مثلا ملاک و معیارش برای انتخاب همسر رو پرسیدم انتظاراتشو پرسیدم سربالا جواب می داد و می گفت فقط احترام !

خیلی عتیقه بود به نظرم یا یه مورد دیگه بود حالا صحبت می کردیم نه جواب مثبت دادم نه چیزی 

می گفت شکلک نیستم ولی بو ببرم با همکارای مردت صمیمی شدی میلیاردی مدیرتو می خرم تا بفهمم چیکار می کنی ؟

یا می پرسید تو خانواده اتون کیا شغل دولتی دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من کوتاه تر نشسته بودرو صندلی پاهاش بالا بود تو مطب دیده بودیم اون موقع ۱۶سالم بود مامانم میگف بچس دخترم من تو این سن دخترمو نمیدم

متمانش میگف باشه باشه پسرم بزرگش میکنه😕😕😕

یکی باید میگف پسرت باید بزرگ شه خودش😩😩

یادم افتاد باز سم بود برا خودش

ندیده نشناخته هر دو از شهرستان اومدیم دکتر مطب دیده پسندیده

دوتا کاربری دارم😎turk💞
یه سوال چطور قبلا با کسی نبوده ولی قبلا با یه دختری صحبت می‌کرده که ناخن می کاشته و...🤣

نه معرفی کردن بهش گفت کم ین بودن و ناخن می کاشتن و دوست پسر داشتن اصاا عتیقه بود برا خودش

تا حالا اجازه ندادم خواستگار بیاد خونمون، همون اول یا خودم رد کردم یا گفتم خانواده رد کنه 

اکثرا اینجورین خواستگارهای سنتی ،مغرور درحالی که هیچی نیستن

سینگل خوشحالم 😂✌️

ای خنده ی تو ناب ترین منظره ی من🙃

تا حالا اجازه ندادم خواستگار بیاد خونمون، همون اول یا خودم رد کردم یا گفتم خانواده رد کنه اکثرا اینج ...

آفرین منم دیگه اینکارو نمی کنم البته عرضه ی آشنایی غیر سنتی هم ندارم چون جز سر کار جایی نمیرم

والا خواستگار عتیقه نداشتم توی کل ۲۵ سال عمرم فقط سه چهارتا بود

دوتاش دندان پزشک 

یکیش مهندس مکانیک

یکیش هم مهندس عمران هم پزشک (بعد مهندسی، پزشکی خوند)

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

آفرین منم دیگه اینکارو نمی کنم البته عرضه ی آشنایی غیر سنتی هم ندارم چون جز سر کار جایی نمیرم

منم عرضشو ندارمممم

بی خیال

احتمال اینکه ازدواج کنم ۰ درصده 😂😂

ای خنده ی تو ناب ترین منظره ی من🙃

ی خاستگار داشتم ۳۴پنج سالش بودم منم ۲۳ اینا یهو مادره گفت نههههه تو خیلی بزرگی 🥲😂

باید ۸ سالت میبوده🤣

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

فامیل دوربودن سنش ازمن خیلی بیشتربود وقتی باهمسرم نامزدکردیم خواهر مادرش اومدن چکارکردن ماپسندیده بودیم چرابی خبرنامزدکردین ماانگشتر خریدیم کلی ضرر کردیم. ماهم هاج وواج مونده بودیم که شمااصلاکی هستین کی اومدین خاستگاری اصلا. چندمدت بعدش دوباره پیغام بیاین ضرر مارو بدین یاانگشترو به قیمت بخرید 

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

نه بعضی وقتا توشون موردای خیلی خوبم هس

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

والا خواستگار عتیقه نداشتم توی کل ۲۵ سال عمرم فقط سه چهارتا بوددوتاش دندان پزشک یکیش مهندس مکانیک یک ...

چیزی هست پوست باهاش چنددرجه روشنتربشخ

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅