2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز خوندیم اول وقت 

و هیچ وقت ترک نکردیم غسل و اینجور چیزا هم باعث سبکی روح میشه

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

والا نمیدونم چیکار کردم ک برکت از زندگیم رفته 

همه پس اندازم طلاهام هنه چیکون الکی الکی از دستمون رفت تا ی کن ب خودمون میاییم یا پولی دستمون میاد هم خدا ی چاه بزرگ میزاره جلومون پوله محو میشه

مراقلت از زبان و افکار را توضیح میدی؟

سعی میکنم خلاصه توضیح بدم. 

میگن فلان کار ثوابه و فلان کار گناهه. شما اینطور درنظر بگیرید که ثواب همون نور و ارتعاش بالاست و گناه تاریکی و فرکانس پایین. برکت و فراوانی مال نور و فرکانس بالاست پس باید نورمونو بیشتر کنیم که درمحدوده برکت و فراوانی باشیم. 

زندگی آدما حاصل افکارشونه. افکار تبدیل به گفتار و رفتار میشه پس قدرت افکار مخصوصا افکار گناه رو دست کم نگیرید. ترس، غصه، حسد، خودکم بینی، ناشکری و... همشون افکار گناهن که نحسی و بدبختی میارن چون از جنس تاریکین. من طی دوسال تا الان تلاش کردم افکارمو مثبت کنم اوایل خیلی سخته ولی شدنیه. مسئله دوم زبان و کلمات گناهه یعنی غیبت، پرحرفی، دروغ، تحقیر و توهین، غر زدن، عیب جویی و خرده گیری، تمسخر، ناله و ناشکری، نفرین، پرخاش و لحن تند... 

اینا آتیش به برکت زندگی میزنه و چقدر ما ساده میگیریمشون.

اگه نور و برکت میخواید باید مسیرشو باز کنید به قول یه نفر آب از لوله گرفته رد نمیشه

و حتما حتما بعد از نماز روزی حداقل یه بار بدون حرکت دادن زانو ها یه تسبیح بگید لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم و یه آیه الکرسی هم بخونید. باورتون نمیشه از چه جاهای عجیبی که به فکرتون نمیرسه خدا پول و برکت وارد زندگیتون میکنه اصلا آدم تعجب میکنه