2777
2789
عنوان

اینکارو بکنم یانه لطفا بیاید

79 بازدید | 20 پست

من ۲۵ سالمه مجردم ابروهام  هم کم پشته هم افتادست دمشون .وکلن ابروی لیفت شده به صورتم خیلی میاد. بنظرتون الان بوتاکس کنم  دم ابروهامو  بره بالا.ممکنه بعد ۶ ماه افتادگی پلک بگیرم وپوستم بدتر شه؟ وچون ازدواج نکردم نگرانم پلکم بیفته .واز طرفی حالت ابروهام اگه بره بالا صورتم بازتر وزیباتر میشه  چیکارکنم؟

فیبروز بهتره تا بوتاکس توی سن 22

عزیزم ۲۵ سالمه  حالا همون ۳سال بیشتر .بنظرت با میکرو دم ابروهام میتونه حالتشون تغییربده.؟ آخه یه سریا میگن نمیشه فقط پر میشه ابروهات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۲۵ سالمه حالا همون ۳سال بیشتر .بنظرت با میکرو دم ابروهام میتونه حالتشون تغییربده.؟ آخه یه سری ...

امتحانش ضرر نداره ته ابروتو با تیغ میزنی یا با موچین برمیداری ادامسو به سمت بالا فیبروز میکنی عکس بده اگر تونستی بوتاکس واقعا زوده 

اگر نازک کنی اخرشم برداری خودشون بالا میرن ولی اگر میخوای ضخیم باشن میتونی فیبروز کنی حداقل بری بپرس ...

دیدی؟ بنظرت اخرشون بردارم دیگه خیلی کم نمیشع؟ اخه ابروهام دیدی کمن طولشون. منظورت  اینه اخرشون بردارم بعد چکارکنم؟

اول با برداشتن ببین پسندت میشه بعد اخه فاصله داره اونقدرهم که گفتی افتاده نیستن فقط بر داشته نشدن ح ...

یعنی بنظرت خودم برشون دارم؟ یا برم همونجا که فیبروز میکنن بگم بردارن بعد ببینم چطور میشه. ببخشید زیاد پرسیدم ازت. گلم

خودت هم میتونی من خودم همش ابروهامو برمیدارم ببین اون قسمت که فکر میکنی حالت افتاده داره اخرشو بردار با موچین و ابروهاتو حالت بده اخرش رو برای اینکه کشیده تر بشه یا مداد بکش یا فیبروز بالاشونم باید برداری از حالت گرد در بیان