2777
2789
عنوان

خاهرم دوماهه ک ازدواج کرده

275 بازدید | 13 پست

امروز فهمیدم شوهرش بخاطر رمز گوشی کتکش زده تمام بدن و صورتش کبووود شده دارم دیووونه میشم 😭خدا این مردارو از زمین حذف کنه الهی دستشون بشکنه 😭

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا حمایتش کنید. بره شکایت تا کبودی ها نرفته

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

قبول نمیکنه بیاد اینجا شکایتش کنیم😭نمیدونم با چی تهدیدش کرده کصافط اشغال هرزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کصافت تهدیدش کرده ک نری خونه پدرت نزلشت پدرم بره بیارتش میگه خجالت میکشم از بابات 

خداااااا این مردای کصافت و از زمین بکن ببر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازدواجشون سنتی بوده یا دوست بودن؟تو نامزدی و آشنایی از اینکارا میکرده؟بر شکایت کنه

ن اینکارو تاحالا نکرده سنتی بوده ولی پسره خیلی قربونصدقش میرفته دعوا داشتن ولی دس درازی ن 😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن اینکارو تاحالا نکرده سنتی بوده ولی پسره خیلی قربونصدقش میرفته دعوا داشتن ولی دس درازی ن 😪

گفتم شاید دوست بودن روشون تو مدت دوستی به هم باز شده 

میتونه پزشک قانونی بره تهدید کنه اگه تکرار کنی شکایت میکنم 

دیه میگیرم برگه هارم نگه داره بعدا شاید لازمش شد

کصافت تهدیدش کرده ک نری خونه پدرت نزلشت پدرم بره بیارتش میگه خجالت میکشم از بابات خداااااا این مردای ...

خوب این حالا که از بابات میترسه باید از همین استفاده کنه 

که دیگه تکرار نکنه 

ولی باید حواستون باشه روش به روی بابات باز نشه

خوب این حالا که از بابات میترسه باید از همین استفاده کنه که دیگه تکرار نکنه ولی باید حواستون باشه رو ...

گفته ک میارتش چن روز دیگه اگه اومد حتما باهاش برخورد میکنیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم پدر داداشت یا داییت یا عموت یه درس حسابی بهش بدید حق نداره دست رو خانوم بلند کنه

شاید در جهانی دیگر 🤍                                                    حتی توهم به زیبایی حرف هایت نبودی :) همه چی دروغ بود همه چی نقاب بود ، بخت خوش خیال من خواب خواب بود :>🤍🥀 امیدوارم یه روزی تاپیک بزنم بگم خدایا بالاخره مهرش از دلم رفت🤍🙂🥀 لطفا برای اینکه عدالت خدا رو ببینم برام صلوات بفرستید🦋

کصافت تهدیدش کرده ک نری خونه پدرت نزلشت پدرم بره بیارتش میگه خجالت میکشم از بابات خداااااا این مردای ...

حالا همه مردا این مدلی نیستن که هی جمع میبندی! بابای خودت دست روی شما بلند کرده تا حالا؟ 

حالا همه مردا این مدلی نیستن که هی جمع میبندی! بابای خودت دست روی شما بلند کرده تا حالا؟

پدرم کلا دست بزن ندار من یبار کار بدی کردم زد منو واس اولین بار من گفتم مردایی ک دست بزن دارن کصافطن و حقیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40