امروز فهمیدم بخاطر اینکه بهش گفته رمز گوشیتو بهم بده کتکش زده تمام بدن و صورتشو کبود کرده😭 دارم دیوونه میشم خدا خونشون یک ساعت و نیم از ما دوره تهدیدش کرده ک نزاره پدرم بیارتش 😭خدا لعنت کنه همچین مردایی رو دارو دیووونه میشم
فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من #کینہ ای ترین آدم #مهربونہ این شهرم :)!🖤─
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره هی دارین بهش میگن بیاییم دنبالت ب هیچ وجه قبول نمیکنه اون از ما یک ساعت و نیم دوره
این روانی حتما تهدیدش کرده که اگر بری بلای بدتری سرت میارم . به بابا مامانت بگو خواهرت ترسیده نمیتوه تصمیم درست بگیره بگو شما برین اونجا ببینین چه خبره .بگو اگر الان ساکت بنشینین بار بعد بدتر کتکش میزنه .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
پس انجام بدید. خواهرت داره ابرو داری میکنه. ولی این خوب نیست.ببین منم ابرو داری کردم و سالها کتک خور ...
منم سالها کتک خوردم ولی از ننه باباش بودن شرایطم خیلی فرق میکرد ولی این بخاطر رمز گوشی بوده کصافط اره چون تازه ازدواج کرده عمم جفت خونه ی پدرم زندگی میکنه قبلا نامزدش کرده بود برا پسرش و خراب شد برا همین هم قبول نمیکنه بیاد
فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من #کینہ ای ترین آدم #مهربونہ این شهرم :)!🖤─