2777
2789
عنوان

خاهرم دوماهه ک ازدواج کرده

125 بازدید | 12 پست

امروز فهمیدم بخاطر اینکه بهش گفته رمز گوشیتو بهم بده کتکش زده تمام بدن و صورتشو کبود کرده😭 دارم دیوونه میشم خدا خونشون یک ساعت و نیم از ما دوره تهدیدش کرده ک نزاره پدرم بیارتش 😭خدا لعنت کنه همچین مردایی رو دارو دیووونه میشم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و مادرت اطلاع دارن ؟

اره هی دارین بهش میگن بیاییم دنبالت ب هیچ وجه قبول نمیکنه اون از ما یک ساعت و نیم دوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه کاری کنید دفعه آخرش باشه.پدرتون یه کتک سیر بهش بزنه یا خواهرت تا جای کبودیا هست بره پزشک قانونی. ...

مشکل اینجاست ک پیش ما نیس قبول نمیکنه بیاد وای من دارم دیوونه میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین اگه بفهمه که شما و پدرتون پشتش نیستید تکرار میکنه.پدرت چجوریه حامی هست؟

پدرم از همه لحاظ اوکی هست ینی الان اگه بیات میره شکایتش میکنه پدرشو درمیاره ولی خاهرم قبول نمیکنه 😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه کاری کنید دفعه آخرش باشه.پدرتون یه کتک سیر بهش بزنه یا خواهرت تا جای کبودیا هست بره پزشک قانونی. ...

مشکل اینجاست ک پیش ما نیس قبول نمیکنه بیاد وای من دارم دیوونه میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره هی دارین بهش میگن بیاییم دنبالت ب هیچ وجه قبول نمیکنه اون از ما یک ساعت و نیم دوره

این روانی حتما تهدیدش کرده که اگر بری بلای بدتری سرت میارم . به بابا مامانت بگو خواهرت ترسیده نمیتوه تصمیم درست بگیره بگو شما برین اونجا ببینین چه خبره .بگو اگر الان ساکت  بنشینین بار بعد بدتر کتکش میزنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

پدرم از همه لحاظ اوکی هست ینی الان اگه بیات میره شکایتش میکنه پدرشو درمیاره ولی خاهرم قبول نمیکنه 😞

پس انجام بدید. خواهرت داره ابرو داری میکنه. ولی این خوب نیست.

ببین منم ابرو داری کردم و سالها کتک خوردم.

یه کاری کنید دفعه اول و آخرش بشه.

این روانی حتما تهدیدش کرده که اگر بری بلای بدتری سرت میارم . به بابا مامانت بگو خواهرت ترسیده نمیتوه ...

دقیقا همینه بهش گفته خودم چن روز دیگه میبرمت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا همینه بهش گفته خودم چن روز دیگه میبرمت

هدفش این بوده تا چند روز دیگه سرد میشه یادش میره . به خانواده بگو تنهاش نزارن حد اقل بابات یه یه زنگ تهدیدی  به دامادتون بزنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

پس انجام بدید. خواهرت داره ابرو داری میکنه. ولی این خوب نیست.ببین منم ابرو داری کردم و سالها کتک خور ...

منم سالها کتک خوردم ولی از ننه باباش بودن شرایطم خیلی فرق میکرد  ولی این بخاطر رمز گوشی بوده کصافط اره چون تازه ازدواج کرده عمم جفت خونه ی پدرم زندگی میکنه قبلا نامزدش کرده بود برا پسرش و خراب شد برا همین هم قبول نمیکنه بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هدفش این بوده تا چند روز دیگه سرد میشه یادش میره . به خانواده بگو تنهاش نزارن حد اقل بابات یه یه زنگ ...

زنگ زده بابام دعواش کرده اون هی معذرت خاهی میکرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40