2777
2789

مادر شوهرم شوهرم یاد داده بود که این دختره کوچیکه من از خرج مخارجش نمیتونم بر بیام بگیر بهش تجاوز کن که مجبور شن دخترشون همینطور بهت بدن حالا دلم گرفته چرا اینطوری رفتار میکنن من که خیلی دوستشون دارم شوهرم میگفت تا نامزدیم من اصلا دست نمیزنم به پایین تنه ت ولی چند وقت پیش درخواست سوئیت داده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقوق میخونم

این قانون عوض شده عزیزم

این کارو بکنه هم جریمه داره هم زندان هم شلاق

اگه دختره خودش بخاد می‌تونه بره نخاد ن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

خیلی آدم های سمی ان

الان نه به دار نه به بار این کارا رو می کنن ازدواج کنین چه بلاهایی که سرت نیارن!!!!

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

خیلی آدم های سمی انالان نه به دار نه به بار این کارا رو می کنن ازدواج کنین چه بلاهایی که سرت نیارن!! ...

اعصابم خیلی خورده سرشون حالا مطمعن نیستم که مادر شوهرم گفته باشع ولی نامزدم قبل عقدمون میگفت من اصلا به ناف به پایینت دست نمیزنم ولی حالا درخواست سوئیت کرده

دختر گل عزیزم خاهرم زندگیت از الان نابود شده است هرچقد میتونی ازین ادم فاصله بگیر ب خدا این چیزا عشق ...

ولی دوستش دارم نمیخوام جدا شدم حالم بده بین دوراهی موندم 

دختر گل عزیزم خاهرم زندگیت از الان نابود شده است هرچقد میتونی ازین ادم فاصله بگیر ب خدا این چیزا عشق ...

خ‌دایی نکرده باهاش بری ارتباطم داشته باشی فردا میگه خودت خراب بودی 

اعصابم خیلی خورده سرشون حالا مطمعن نیستم که مادر شوهرم گفته باشع ولی نامزدم قبل عقدمون میگفت من اصلا ...

تو ام قبول نکن

دیوونه ای خواهر؟

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡