2777
2789
عنوان

من چقد احمقم بیاین

278 بازدید | 15 پست

میگم دیروز که با شوهرم دعوا کردم تاپیک قبلی گفتم شبش واسم غذا گرف من برنداشتم اصلا صب بهش پیام دادم پول بزن وسایل لازم دارم گف سقف کارتم پره اینا نزد بعد دوتا اسکاج برای مغازه خریدم بهش پیام دادم گفتم دوتا اسکاج خریدم چرا من اینجوریممممم الان دلم پر میزنه باهم حرف بزنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه همه اینطورین حتی مامان من یکساعت بیشتر نمیتونه از دست بابام عصبی باشه😂😂

آخه اون میتونه باهام حرف نزنه البته چون مشغول کار هس راحته سرش گرم میشه

آخه اون میتونه باهام حرف نزنه البته چون مشغول کار هس راحته سرش گرم میشه

مردا کلا بیخیال تر از زنا هستن هرکاری کنی 

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

چجوری باهاش سرسنگین باشم مثلا نخندم یا چی

آره دیگه 

البته اگه مقصری به نظرم بیخیال شو کلا 

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

آره دیگه البته اگه مقصری به نظرم بیخیال شو کلا

مقصر منم باشم خود شوهرم همیشه گذشته منو میزنه به سرم منم گذشته اونو زدم به سرش گوشیشو چک کردم عصبی شد فوش داد خیلی بی احترامی کردیم 

مقصر منم باشم خود شوهرم همیشه گذشته منو میزنه به سرم منم گذشته اونو زدم به سرش گوشیشو چک کردم عصبی ش ...

بشینید باهم درست و حسابی صحبت کنید

با بی حرمتی چیزی درست نمیشه

هردو تون مقصرید

عزیزم این وقتا باید سیاست داشته باشی

باید بهش بگی وقتی گذشتتو میزنه تو سرت ناراحت میشی ازش و ناخودآگاه مقابله به مثل کردی و مثل خودش رفتار کردی

گوشی چک‌کردنم واقعا کار خوبی نبود

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻