2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با تیشرت اره ولی با تاپ نه

بپوشمم چیزی نمیگه اما خودم دوست ندارم

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

اخرین بار خیلی یهویی با تاپ رفتم اونم چون مهمون میومد داشتم حاضر میشدم و مامانم هی صدا میکرد چنان دادی سرم زد جوری رفتار. کرد ک گریم گرفت، درکل رابطه ی خوبی باهم نداریم کل مکالممون سلام خداحافظه

😐😐😐

جلوش لباسم عوض میکنم میگم چشاتو ببند 

من با بابام تا هفت سالگی حمومم میرفتم ی خاطره بدهم ازش ندارم حتی الان ک پیر شده 

کلا مث مادره برام 

موهامو شونه میکنه میبافه کلا راحتمممم ماساژمم میده 

من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️

اره با تاپ هم بودم

ولی چون متاسفانه اندامم از مامانم برجسته تر هست ،مامانم ناراحت میشه و دیگه با تاپ نمی‌گردم جلوش و مامان بزرگم هم بهم گفت زشته 

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

اخرین بار خیلی یهویی با تاپ رفتم اونم چون مهمون میومد داشتم حاضر میشدم و مامانم هی صدا میکرد چنان دا ...

منم دیشب تاپ پوشیده بودم با اینکه قبلا هم پوشیده بودم چیزی نمیگفت اما این بار اومد گفت چه وضعه لباس پوشیدنه منم رفتم تیشرت ورداشتم پوشیدم، مامانمم از رفتارش تعجب کرد گقت مگه چشه؟ تو خونست دیگه