2777
2789
عنوان

توروخدا به کسی که دوستون داره خیانت نکنید😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 104 پست
خواهر خودم کوچیکه 13سالشه میخوام پیش اون بگم که اگه خدایی نکرده یه بلایی سرم آوردن اون نجاتم بده

بچه 13 ساله رو هم یه بلایی سرش میاره. خدایی چه فکری کردی؟  بعد می گه. زنم و خواهرش تو خونه بودن دزد آمده یه بلایی سرشون آورده و رفته 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوزم دوسش دارم چند روزه فکر میکنم شاسد نظرم عوض شد ولی نمیتونم طلاق بگیرم خیلی دوسش دارم

ببین با شوهرش دعوتش کن صدا و براشون بزار

همون جور ک تو حالت بده اونم باید کتک بخوره زیر دست شوهرش

فکر کردی صدا پخش کنی برای خودش چی میگه شوهرتون پر می‌کنه کتکت بزنه صدا و پاک کنی ولی شوهرش ک بفهمه زنشو حالیش میکنه

شوهرش یه جوری آدمیه خیلی غیرتی اگه اینکارو کنم مطمئن باش سر دختره رو از ته میزنه

جهندم.  چشمش کور می خواست با وجود همچین شوهری گنده کاری نکنه.    وقتی آنقدر راحت رابطه برقرار می کنه باید پی این چیزها رو هم به تنش بماله

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چقدر ترسویی واقعا کارت اشتباهه باید بری پیش پلیس و موضوع رو بگی شوهر اون خانم باید بفهمه آبروی شوهرت و اون زنه باید بره باید تقاص پس بدن تو نباید بترسی تو گناهی نکردی اونا گناه کردن قوی باش خودتو نجات بده چه طور میتونی یه مرد خیانت کارو دوست داشته باشی مطمعن باش با دختر عمه اش هم نباشه به خیانتش ادامه میده تموم کن این رابطه پوچ رو خواهرانه بهت میگم الان پشیمون میشی بعدا میگی چرا موندم یا بخشیدم برو و ویران کن همه چیو حق باتویه اونا باید مثل سگ بترسن 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یعنی خاک بر سرشچقدر بده خیانت با فامیل خیلی سختهکامل درکت میکنم عین تف سربالاسبه دخرته بگو و بگو به ...

دختر خیلی عفریته هست 

اگه یه چیزی بگم مطمئنم دستشو میذاره روی قلبش و شروع میکنه ادای سکته درآوردن

فکر نکنم از این شهر برن

هعی چی بگم، مدرکت قویه جفتشون رو شاید ب اعدام بکشونه.

چون اگ کسی متاهله، زنا کنه و مدرک هم باشه ثابت شه، جزاشون اعدامه. میتونی بگی از شهر بره. ب شوهر دختره هم ی خورده بگی خودش مشتاق میشه برن

ایشالا ختم ب خیر شه شوهرت سر براه شه نگران نباش

اینجا دیدم خیلیا خیانت رو بخشیدن زندگیشون درست شده

همینجا من دبدم طرف قربون صدقه شوهرش میرفت درحالی ک چند سال قبل شوهره خیانت کرده بود

بگذره برات راحت تر میشه ایشالا،ایشالا ک شوهرتم سر براه تر 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

نمیخوام طلاق بگیرم فقط این دختره از این محله بره برام کافیه

عزیز    بارداری   نمیخوام  نارحتت کنم

ولی  فکر  میکنی  اون  از محل  بره

همه چیز حل

به نظرم   فعلا  دست نگه دار

به روش نیار

مدرک  محکمه  پسنذ  جمع کن

مثلا  روزی که  مطمئن شدی  خونه ات قرار دارن

پلیس بیار

بعد   مجبورش کن     خونه ای   ....  بزنه  نامت   و حق طلاق

که  باز غلط کرد     راحت جدا بشی

زود و احساسی  تصمیم نگیر

شوهرش یه جوری آدمیه خیلی غیرتی اگه اینکارو کنم مطمئن باش سر دختره رو از ته میزنه

به درک 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بهتر تهدیدش کن بگو میفرستم برای شوهرت با شوهرش دعوت کن خونتون ببر آشپزخونه دختررو ویسو براش بذار بگو پاتو از زندگیم بیرون نکشی پیش شوهرت ابروتو میبرم

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

دخترخاله منم شوهرش غیرتی بود وقتی فهمید زنش با خیلیا خوابیده حتی کتکشم نزد بیخیال شد گفت نوش جونت

ب خاطر ابروش سکوت کرد.شما ب شوهرش بگی یعنی صدا و براشون بزاری شاید حتی کتکشم نزنه شاید هم بزنه

وویسو به دختره نشون بده تهدیدش کن اگه نره جای دیگه به شوهرشم نشون میدی.مطمئن باش میره.به شوهرتم بفهمون فهمیدی با یکی رابطه داشته کلی ننمن غریبن بازی دربیار که دستش کج بوده طلاتو برداشته دعا نوشته گذاشته و فلان بزار از دخترعمش بیزار شه