نمیتونم چیزی رو توضیح بدم که تاپیک طولانی شه اما واقعا باید ازدواج کنم. بین زمین و آسمون موندم. تهرانم تحصیلکردم و واقعا دنبال تشکیل خانواده و زندگیم. فوق لیسانس دارم. طلاسازی و سنگتراشی بلدم. از یه خانواده سر به زیر و نجیبم. قیافمم خوبه اما اصلا با کسی دوست نیستیم و رفت و آمد نداریم. توی یه محیط بسته زندگی میکنم. دلم میخواد یه مورد مناسب بهم معرفی بشه. حقیقتش تیپ و قیافه هم برام مهمه. یه آدمی که یا خوشتیپ باشه یا جذاب. اصلا نمیتونم با هر قیافه و تیپ معمولی زندگی کنم. از یه طرف میخوام به ازدواج فکر نکنم. از طرفی هم توی موقعیتی هستم که باید ازدواج کنم. نمیدونم این معمارو چجوری حل کنم. سایت همسریابی هم رفتم بدتر زمانمو ازم گرفت. الانم که کلا بسته ست و غرورمم شکسته شده اونجا. دیگه نمیدونم چیکار کنم. کاش کسی باشه که بهم مورد معرفی کنه. نمیدونم مردای الان دقیقا از یه دختر چی میخوان. حاضرن با دختری که همون اول از قیافش مشخصه که چند روز بعد مهرشو اجرا میذاره و طلاق میگیره ازدواج کنن اما با دختر بی توقع و نجیب حاضر نیستن. فقط حاضرن به نجابتش توهین کنن و خودشو مسخره کنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دقیقا مشکل شمارو دارم، اینکه دختر خوب که هم شأن و هم سطح من باشه رو از کجا میتونم پیدا کنم. تنها مشکل من و شمام نیست. عمومن همینطورن. ولی از مولفه دعا غفلت نکنین. خیلی راهگشاست. دعاست که قسمت آدمارو مقدر میکنه. ممکنه قسمت من و شما سال دیگه همین موقه باشه ولی چون خبر ازش نداریم مدام دلنگرانیم. یکی نیست به خودم بگه :-)