2777
2789

از این ساعت میخوام شروع کنم، میخوام تو این تابستون کل زیست سه پایه رو تموم کنم ( کتاب +تست) شیمی، فیزیک، ریاضی دهم رو هم تموم کنم تستاشم بزنم + کلاس فیزیک و شیمی یازدهم هم برم🫠 واقعا به کنکور امیدوارم😂

....💖!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو پایش و تونستم تو تابستون تمام کنم 😂

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

پیشنهادمن

ریاضی رو مبحثی بخون نه پایه ای

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
میتونی پایه چندمی؟من یه روز فیزیک قبل کنکور خوندم ۲۵ در صد زدم🤣

بابا دمتم گرم🫠 میرم یازدهم میخوام تمرکزمو بزارم رو فیزیک و زیست، بقیه رو در حد معمول و 20-30 درصد، ولی میخوام درصد این دو تا رو ببرم بالا

....💖!
اگه با برنامه ریزی که زدم پیش برم تو یک ماهو نیم تمومه کلش...

نه نمیشه فکر می‌کنی عمقی نمیتونی بخونی 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂