2777
2789

من پارسال ی خواستگاری داشتم ک عجیب مهرش ب دلم نشست ک هنو بعد یکسال اصلا از ذهنم بیرون نمیره 

حالا ی اتفاقایی ک پیش اومد خانواده ها مخالفت کردن و تموم شد 

دیشب جاتون خالی حرم بودم و دلم شکست گریه کردم و ب امام رضا گفتم ک اگه قسمتم نیست از ذهن و فکرم ببرش بیرون اگه قراره درست بشه که نشونه بفرست برام 😅😂

بعد امروز که تلگرام وصل شد دنبال یه چیزی تو پی وی دوستم میگشتم سرچ زدم دنبال ی نرم افزار میگشتم ک اصلا ربطی ب این قضیه نداشت یهو پیاما رفت ب دقیقا ی سال پیش جایی که راجب اون پسره صحبت میکردیم دقیقا رو پیامی ک نوشتم پسره به معرف گفته نظرش مثبته و خیلی خوشش اومده از تو 

به نظرتون نشونش یا من توهمی شدم 😂😂

توهمی شدی 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فالوش کن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

توهم

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....