2777
2789

من طبقه پایین خونه پدر شوهرم زندگی میکنم حیاطمون مشترکه پسرهای خواهر شوهرم اومدن خونه پدر شوهرم ولی فقط اسمش اینه که اومدن اونجا یکیشون که کلا خونه ماست حتی خونمون می‌خوابه اون یکی هم خونه پدرشوهرمه ولی روزی چند ساعت میاد خونمون ، خونشون دوتا خیابون با ما فاصله داره ولی نمیرن یکیشون ۱۹ سالشه یکیشون ۱۵ سالشه اون بزرگه خیلی اذیت می‌کنه یه ثانیه منو شوهرمو تنها نمیذاره با شوهرم حرف میزنم می‌پره وسط خودش جواب میده یا نظر میده. خانوادش بهش میگن بیا خونه زشته دایی و زن داییت خونشون خیلی  کوچیکه راحت نیستن توهم روی سرشون خراب شدی ، میگه اصلا  نمیام خونمون حوصلم سر میره اینجا با دایی همش خوش میگذره مسئله فقط این چند روز نیس مسئله اینه که سه روز خونمون بود یه روز رفت خونشون دوباره اومده پنج روز مونده ، خونه ما کلا ۵۰ متره ، می‌خوام یه کم آرامش داشته باشم نمیشه نمیتونم اخم کنم یا کم محلی خواهر شوهرم خیلی سلیطس شر به پا می‌کنه ، شوهرم هم پشتم نیست ولی می‌دونم اونم خسته شده ولی از خواهرش هم خجالت میکشه هم خیلی می‌ترسه توی رودربایستی مونده 

امان از آدم نفهم

آخه پسر ۱۹ ساله نباید بویی از عقل و شعور میبرد

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شوهرت می‌تونه حل کنه این مشکلو،وقتی میان خونتون برو بمون تو اتاق

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

پسر نوزده ساله شعور نداره که نباید خونه مردم بمونه شما نمیتونی راحت باشی

تعجبم اینه که مادرش هم نمی‌فهمه یا خودشو زده به اون راه 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

پسر کوچیکه بیشتر خونه پدر شوهرمه حالا یکی دو ساعت میاد.میگم اشکالی نداره ولی پسر بزرگه ۱۹ سالشه یه ثانیه نمیره خونه پدر شوهرم  اصلا شعور نداره خسته شدیم خونمون کوچیکه می‌خوایم راحت باشیم می‌خوام لباس راحتی بپوشم آرامش ندارم همش هم آهنگ های رپ گوش میده و صدا رو بلند میکنه

پسر کوچیکه بیشتر خونه پدر شوهرمه حالا یکی دو ساعت میاد.میگم اشکالی نداره ولی پسر بزرگه ۱۹ سالشه یه ث ...

بهش بگو صدای آهنگت اذیتم میکنه

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

وقتی کسی اینقدر راحت میاد میمونهباهاش مثل مهمون رفتار نکنزندگی عادی خودتو انجام بده خودش دیگه میبینه ...

زندگی عادی رو دارم میکنم حتی شوهرم گفت نمی‌خواد امروز زرشک پلو با مرغ درست کنی ، غذای ساده درست کن ، ولی پرو تر از این حرفاس نمیره یا اگر بره یه روز میره دوباره میاد چند روز میمونه

امان از آدم نفهمآخه پسر ۱۹ ساله نباید بویی از عقل و شعور میبرد

پدرو مادرش خیلی لوسش کردن اصلا روی حرفش حرف نمیزنن میترسن بره رفیق بازی برای همین انداختنش روی سرمن که نره سمت رفیق بازی و .....

شوهرت خیلی بی عرضست ۱۵ ساله بچه نیس ک‌انقد نفهم باشه من فک کردم بچه س سالس اولش

۱۹ سالشه حالا اون ۱۵ ساله باز شعورش بیشتره خجالت میکشه زیاد نمیاد خونمون ولی این ۲۴ ساعته اینجاس