2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب جوش رو بریز تو فلاکس و لوبیا هارو هم بریز.درشو ببند نیم ساعت تا چهل دقیقه صبر کن خیس میخورم و بعدشم بپز

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

با آب تصفیه یا همون معدنی سریع میپزه

ولی لوبیا  نهایت یک تا دوساعته پخته میشه

پس میشه قرمه پخت

تو سبزی و گوشتاو رو بذار ..اخرای پخت لوبیا هم اضافه کن

من همیشه همین کارو میکنم چون یک وقتایی یهویی هوس قرمه سبزی می‌کنیم 

با آب تصفیه یا همون معدنی سریع میپزه

ولی لوبیا  نهایت یک تا دوساعته پخته میشه

پس میشه قرمه پخت

تو سبزی و گوشتاو رو بذار ..اخرای پخت لوبیا هم اضافه کن..لوبیا جدا بپز 

من همیشه همین کارو میکنم چون یک وقتایی یهویی هوس قرمه سبزی می‌کنیم 

با آب تصفیه یا همون معدنی سریع میپزهولی لوبیا نهایت یک تا دوساعته پخته میشهپس میشه قرمه پختتو سبزی ...

لوبیا رو اول بپزم تو آب بعد بریزم رو قرمه یا از اول تو قرمه بزارم بپزه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️

لوبیا رو اول بپزم تو آب بعد بریزم رو قرمه یا از اول تو قرمه بزارم بپزه

نه باید جدا پخته بشه...لوبیا رو تو ی طرف بذار رو گاز ..همزمان تو یه ظرف دیگه قرمه رو آماده کن..جداجدا بپزن بعد لوبیا که پخت ب قرمه اضافه کن فقط لوبیاها رو آبش رو بریز دور