2777
2789

جدا شده باشی و یک بچه داشته باشی 🥺

( اما خوشگل ، تحصیل کرده، مستقل خونه دار ماشین دار شاغل)

بعد با یکی یکسال توی رابطه باشی همون اول گفته باشی ک من قصد ازدواج ندارم ک ببینی اون چی میگه اونم گفته باشه منم همینطور تا وقتی خاستیم ازدواج کنیم باهمیم🤕

بعد یهو برادرش زن بگیره ، اونم سرخود بدون اجازه خانواده با یه دختری ک جداشده ازدواج کنه😉 ،دختره هیچکدوم چیزایی ک تو داری نداشته باشه و وقتی پارتنرت داره درمورد اون ک عروسشون میشه حرف بزنه یهو بگه اون ک ازدواج نکرده بوده عقد بوده اونم فقط چند ماه .😎(نمیدونم منظورش بامن بود یان)

بهت برنمیخوره؟ احساس بی ارزشی بهت دست نمیده

چون توام جداشدی اما خب ازدواج بودی ن عقد☹️

و اینکه بهش گاهی فهموندم ک دوست دارم رابطمون تکلیفش مشخص باشه اما طفره رفته.شایدم نگرفته منظورمومنم البته غیر مستقیم گفتم🤔.اگه منو لایق ازدواج باخودش نمیدونه دوس دارم تمومش کنم☹️.اما کسی ک دلم بخاد باهاش باشم یا ازدواج کنم ندارم الان.اما از طرفی خیلی تحت فشار روانی مختلف هستم و این کات کردن یه فشار جدید بهم اضافه میکنه

شما بودین چیکار میکردین😭😭

من حتی رو جاریمم حساس نیستم بخوام اینقدر زوم بشم رو زندگیش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من حتی رو جاریمم حساس نیستم بخوام اینقدر زوم بشم رو زندگیش

من حرفم با پارتنرمه ک اینجوری درمورد اون گفت

وقتی من ازدواج کردمو جدا شدم ....بگه اون ک ازدواج نکرده بودع فقط چندماه عقد بودع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حرفم با پارتنرمه ک اینجوری درمورد اون گفتوقتی من ازدواج کردمو جدا شدم ....بگه اون ک ازدواج نکرده ...

الان داره این موضوع رو میزنه تو سرت یعنی بعدا نمیزنه؟ اگه میتونی و حال روحیات جوری که با کات کردن کنار میای کات کن 

الان داره این موضوع رو میزنه تو سرت یعنی بعدا نمیزنه؟ اگه میتونی و حال روحیات جوری که با کات کردن کن ...

میتونم ولش کنم ولی سخت میشه برام اعصابم داغون میشه

تو سرم تا حالا نزده اینجوری گفت من نمیدونم منظوری داشت یان ولی من خیلی بدل گرفتم هیچیم بهش نگفتم دلم میخواست بگم حالا اگه عروس شده بود بد بود؟ ولی هیچی نگفتم

خیلی از مردها با طلاق گرفته اصلا مشکل ندارن.  ولی خب با بچه مشکل دارن.  حق بده بهش و رابطه رو تموم کن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نه من رو جاریمم ک الان جاریمه انقدر حساس نیستم

بنظر من همه ادمای دنیا خوشگلن..هرکسی یه قشنگی داره

هرکسیم یه استعداد و نقاط مثبت 

و همچنین هرکسی یه نقاط منفی

پس من در حد خودم خوبم اونم در حد خودش خوبه

ببخشید رک منظورم رو میگم 

شما یک بار جدا شدی‌ یه بچه هم داری  

باید مسئولیت بچه ت رو به عهده بگیری 

باید خیلی خیلی مراقب باشی  

به همین راحتی پارنتر داری و حتی توضیح ندادی هدفت چیه؟همینجوری هم داری ادامه میدی؟  اصلا متوجه شدی‌ شاید داره ازت سواستفاذه میکنه؟

ادم می مونه چی بگه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫