2777
2789
عنوان

بچم یک سالشه میخوام از پوشک بگیرمش

763 بازدید | 67 پست

سلام مامانا. من پسرم یک سالو سه ماهشه اگزما داره و بدنش به همه چیز حساسیت نشون میده

الان چند روزه که کلا پوشکش نکردم شبا هم در حد یک بار جیش میکنه شبا واسه شیر چندبار بیدار میشه ولی چون دسشویی بیرونه نمیبرمش بیرون و وقتی خابه جیش میکنه تو جاش. 

اما پی پی روزی یبار اول صب وقتی از خواب بیدار میشه داره اونم دو روز اول انگار میترسید بدون پوشک ولی حالا بعد از چهار روز امروز موهای باباشو گرفت و اشاره میکرد ببریمش بیرون 

منم اوردمش بیرون و سریع پی پی کرد 

حالا میخوام ببینم چجوری میتونم این مشکل جیش کردنشو حل کنم بلد نیست بگه و روزا هم تو شلوارش جیش میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیبریش خب دسشویی فقط چون بیرونه؟اولا شبا باید بیدارش کنی ببریش دسشویی بعدم تو خونه ده دقه ی رب ...

شبا از خونه همسایه صدای پارس کردن سگ میاد خیلی میترسه اصلن بیرون نمیره از خونه میترسم ببرمش بیرون دیگع همکاری نکنه باهام

گفتم که عزیزم حساسیت داره بدنش پر از جوش میشه کل شب هم خودشو میخارونه و نمیتونه بخابه

جای این کار ببرش دکتر بهش دارو بده

اگه الان بخای بگیری بچه همونطور ک گفتی میترسه 

این اکانت دست چند نفره پس اگه تاپیک ها بهم نمیخونه داستان درست نکنین 🤌🏻