2777
2789
عنوان

زايمان

93 بازدید | 3 پست

دوستان من ٣٧ هفته و ٢ روز هستم ، كل شكمم درد ميكنه ، بعضي وقتا هم يهو سرگيجه ميگيرم ، و شكمم سفت ميشه ، از كجا بفهمم نزديك زايمانم هستش ؟ ، يك درد خاصي داره شكمم

بچتون دختره یا پسره!!!؟؟؟؟ چون اگه دختره درد دختر میگیره و ول میکنه و درد زایمان مثل درد پریودیه اما ۱۰۰ برابرش کن...کشاله های پات کش میاد از درد... درد دختر از هر ده دقیقه شروع میشه میگیره و ول میکنه تا به دو سه دقیقه برسه اما پسر دردش یکسره اس

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
بچتون دختره یا پسره!!!؟؟؟؟ چون اگه دختره درد دختر میگیره و ول میکنه و درد زایمان مثل درد پریودیه اما ...

دختره عزيزم ، بديش اينه نميدونم شروعش چطوري هستش ، حتي نميدونم چطوري تايم بگيرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خود به خود میفهمی دردش جوریه که نمیتونی تحمل کنی....از ده دقیقه یک ربع شروع میشه باید راه بری باید بری بیمارستان دردت دو سه دقیقه ای که شد وقتشه خود بیمارستان میگه بهت....گفتم که دردش مثل درد پریودیه ولی خیلی شدید ترش

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼