بچتون دختره یا پسره!!!؟؟؟؟ چون اگه دختره درد دختر میگیره و ول میکنه و درد زایمان مثل درد پریودیه اما ۱۰۰ برابرش کن...کشاله های پات کش میاد از درد... درد دختر از هر ده دقیقه شروع میشه میگیره و ول میکنه تا به دو سه دقیقه برسه اما پسر دردش یکسره اس
مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو خود به خود میفهمی دردش جوریه که نمیتونی تحمل کنی....از ده دقیقه یک ربع شروع میشه باید راه بری باید بری بیمارستان دردت دو سه دقیقه ای که شد وقتشه خود بیمارستان میگه بهت....گفتم که دردش مثل درد پریودیه ولی خیلی شدید ترش
مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼