2777
2789

جدا شده باشی و یک بچه داشته باشی 

( اما خوشگل ، تحصیل کرده، مستقل خونه دار ماشین دار شاغل)

بعد با یکی یکسال توی رابطه باشی همون اول گفته باشی ک من قصد ازدواج ندارم ک ببینی اون چی میگه اونم گفته باشه منم همینطور تا وقتی خاستیم ازدواج کنیم باهمیم

بعد یهو برادرش زن بگیره ، اونم سرخود با یه دختری ک جداشده ازدواج کنه ،دختره هیچکدوم چیزایی ک تو داری نداشته باشه و وقتی پارتنرت داره درمورد اون ک عروسشون میشه حرف بزنه یهو بگه اون ک ازدواج نکرده بوده عقد بوده اونم فقط چند ماه .(نمیدونم منظورش بامن بود یان)

بهت برنمیخوره؟ احساس بی ارزشی بهت دست نمیده

چون توام جداشدی 

و اینکه بهش گاهی فهموندم ک دوست دارم رابطمون تکلیفش مشخص باشه اما طفره رفته.منم البته غیر مستقیم گفتم.اگه منو لایق ازدواج باخودش نمیدونه دوس دارم تمومش کنم.اما کسی ک دلم بخاد باهاش باشم یا ازدواج کنم ندارم الان.اما از طرفی خیلی تحت فشار روانی مختلف هستم و این کات کردن یه فشار جدید بهم اضافه میکنه

شما بودین چیکار میکردین

اون شما رو گزینه ای برای ازدواج انتخاب نکرده 

شاید برای خودشم سخته این جدایی 

شاید تحت فشار و حرفای خانوادش شایدم میخواد ازدواج با ی مطلقه رو عنوان کنه اتو خانوادش تا هضمش واسشون برای معرفی شما راحت باشه

خیلی بده که حس واقیعتو به طرف از اول نگی و منتظر باشی خودش بفهمه جوری که میخوای باهات رفتار کنه

چون به ندرت مردا میفهمن که تو چی میخوای

به نظرم دست بردار از این روش، به نظرم بیشتر خودت خودت رو کم ارزش میکنی نه اون و اینجایی که بهت برخورده که در مورد اون دختر اون جوری حرف زده این رو مشخص میکنه

خودت رو با کسی مقایسه نکن

موقعیت اجتماعی و استقلال برای مردا آپشن زیادی به حساب نمیاد مردا زنی رو میخوان که در کنارش حالشون خوب باشه پس فکر نکن اون دختر چیزی نداشته!!

روانشناسا میگن وقتی مردی چیزی رو بهتون گفت اون رو ازش قبول کنید چون داره واقیعت رو بهتون میگه وقتی گفته شما رو برای ازدواج نمیخواد بپذیرید مگر اینکه برخلافشو بهتون بگه

اینم بپذیرید که اگر با کسی که مثل خودتون باشه ازدواج کنید یا حتی توی رابطه باشید به مراتب حال بهتری خواهید داشت منظورم از بعد تاهل و تجرد هست

که اونهم جدا شده باشه که از این بابت فشاری رو نداشته باشید.

رابطه های بی سرانجام رابطه های خوبی نمیتونن باشن مخصوصا وقتی خانوم وابسته میشه ضربه اش بیشتر از نفعش هست.

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده که حس واقیعتو به طرف از اول نگی و منتظر باشی خودش بفهمه جوری که میخوای باهات رفتار کنهچون ب ...

اونم بمن وابسته اس چند بار میخاستم ترکش کنم نذاشته....

نمیدونم ینی میگی کات کنم باهاش؟

اونم بمن وابسته اس چند بار میخاستم ترکش کنم نذاشته....نمیدونم ینی میگی کات کنم باهاش؟

میگم که رابطه ای داشته باش که بدونی تهش چیه و انتظاراتت براورده بشه

و رابطه ای خوبه که بتونی بدون قضاوت حرف دلتو بگی

یه چیز دیگه هم بگم به شما حتما کتاب عشق ویرانگر رو بخونید

چون میفهمید چه خصوصیاتی در وجودتون هست که گیر ادمهای اشتباهی می افتید!

نه اینکه منظورم این باشه که این ادم اشتباهه بخاطر طلاق قبلیتون میگم و البته که خودمم این کتاب رو خوندم وقتی اون خصوصیت رو در خودتون از بین میبرید میبیند ادمای اطرافتون هم تغییر میکنن

میگم که رابطه ای داشته باش که بدونی تهش چیه و انتظاراتت براورده بشهو رابطه ای خوبه که بتونی بدون قضا ...

خب ب اینم میتونم حرفمو بگم

بگم من میخام تکلیف این رابطه مشخص باشه

اما میترسم خودمو کوچیک کرده باشم

دوست دارم اگه قول و قراری هم قرار باشه ک بذاریم اون بگه اون پیشقدم باشه

خب ب اینم میتونم حرفمو بگمبگم من میخام تکلیف این رابطه مشخص باشهاما میترسم خودمو کوچیک کرده باشمدوست ...

به نظرم وقتی کوچیک میشی که مستقیما بگی بیا ازدواج کنیم

ولی وقتی از خودت بگی و تصمیم خودت رو مطرح کنی اصلا کوچیک نمیشی و طرف اگر بخوادت پیش قدم میشه و نخوادم میره کنار و بیخودی دلبسته نمیشی

مثلا بگی من نظرم اینه اگر میخوایم ادامه بدیم اینده رابطه مون مشخص باشه و دیدگاه من این هست که بدونم قراره اینده چه اتفاقی بیفته همش از خودت بگو از نظرات خودت و به کسی تکلیف نکن یا از طرف هر دوتون حرف نزن

خب ب اینم میتونم حرفمو بگمبگم من میخام تکلیف این رابطه مشخص باشهاما میترسم خودمو کوچیک کرده باشمدوست ...

اینم بدونید

بعضی از مردا دوست دارن توی رابطه بدون هیچ تعهدی بمونن چون این براشون راحت تره ولی به ضرر خانومه این رابطه شما باید در درجه اول به فکر خودتون باشید و محافظت کنید خودتون رو نه اینکه منتظر باشید اون چه تصمیمی میگیره!!

به نظرم وقتی کوچیک میشی که مستقیما بگی بیا ازدواج کنیمولی وقتی از خودت بگی و تصمیم خودت رو مطرح کنی ...

چند بار بهش گفتم تو یهو نری زن بگیریا خاستی زن بگیری قبلش بمن میگی کات میکنی بعد میری سراغ یکی دیگ اونم گفته باشه من ک نمیخام زن بگیرم معلوم نیست اصلا کی زن بگیرم😐اصلا نمیگه نمیرم یا باهم ازدواج میکنیم

بگم من میخام ازدواج کنم اگه تو نمیخای کات کنیم من روی بقیه فک کنم خوبع؟

چند بار بهش گفتم تو یهو نری زن بگیریا خاستی زن بگیری قبلش بمن میگی کات میکنی بعد میری سراغ یکی دیگ ا ...

حرفت غلط بوده که گفتی خواستی زن بگیری به من بگو ....

شما باید خودت چارچوب رو مشخص میکردی که اشتباه کردی الان اونم حس میکنه که واقعا از ته دل داری باهاش فقط وقت میگذرونی ولی در حالی که واقعا اینطور نیست

نه به نظرم نگو که میخوای ازدواج کنی همون واقعیت قلبتو بهش بگو

بگو که فکر میکردی قبلا که میشه این مدلی ارتباط گرفت و این مدل رابطه درسته علریغم احترام زیادی که براش قایلی باید یه فکر جدی در مورد نوع رابطه تون با هم داشته باشید، اینکه تو در حال حاضر و با بالا رفتن سنت و نیاز های خودت میپسندی که توی رابطه بدونی کجا ایستادی و آینده ات چطور خواهد بود و دنبال رابطه های بی هدف نیستی و از اون بخواه تا نظر خودش رو بهت بگه اینجا رو باید خیلی تحملت رو ببری بالا که اگر حرفی زد که مطابق میلت نبود عصبانی نشی و بهت برنخوره دنبال تائید گرفتن از اون نباش فقط حرف خودت رو مظرح کن و بگو که یه بازه زمانی رو روش فکر کنید و اگر رابطه پایداری خواهد بود ادامه بدید. اونجا پارتنرت متوجه میشه که داری حد و مرز میذاری و باید چارچوب رو رعایت کنه

چه بازه زمانی بذارم چقدر زمان بدم بهش؟

قرار نیست شما زمان تعیین کنید

شما اولش از خوبی طرف میگید ( بدون مطرح کردن علاقه خودتون بهش فقط از خوبیهاش) و بعد میگید با توجه به شرایط خودتون نیمتونید این رابطه رو ادامه بدید بدون اینکه اینده رو بدونید که چی هست و بحث رو اینجا تموم میکنید و ارتباط رو کم میکنید اینجا توپ رو می اندازید سمت طرف مقابل اون اگر شما رو واقعا بخواد خودش رو به در و دیوار میزنه تا نظرتون رو جلب کنه

اینکه برید و دیکته کنید مطالب رو یه زمان هم براش تعیین کنید اصلا جواب نمیده

ببخشید متوجه منظورت نشدم میشه دوباره بگی

مبگم اون بنده خدا خودشم شما رو دوس داره و ممکن ک نه قطعا این جدایی براش سخته 

میگم این ک برادرش ازدواج کرده 

اینم ی دختر مطلقه رو تو خانواده گفته میخوام که خانوادش و نرم کنه ب این موضوع ک اون خانم مطلقس بعد هدف اصلیش این باشه ک بخواد شما رو مطرح کنه