2777
2789
عنوان

چجوری امیدو به زندگیمون برگردونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 21 پست
دوست دارم بمیرم چون خیلی تلاش کردم نشده

عع نه اینجوری نگو مهم اینه ک تو تلاشتو کردی شاید یه چیز بهتری خدا برات درنظر گرفته صبر داشته باش و بازم تلاشتو بکن

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

تاحالا برای رسیدن به اون آینده ای که تصورش میکردی تلاشی کردی؟

آره تلاش کردم ولی اطرافیانم باعث شدن که نتونم برسم دیگه حس و حالی برای ادامه دادن ندارم درصورتی که من آدمی بودم که هیچوقت ناامید نمیشدم هیچوقت.ولی حالا .....

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره تلاش کردم ولی اطرافیانم باعث شدن که نتونم برسم دیگه حس و حالی برای ادامه دادن ندارم درصورتی که م ...

کامل درکت میکنم و میدونم چی میگی

بیشتر این اطرافیان هستن که ادمو ناامید میکنن وگرنه آدم تو تنهایی خودش همیشه تصمیمات خوبی میگیره برای آینده اما متاسفانه با دخالت اطرافیان همه برنامه هایی که ریخته بودی بهم میریزه

چرا عزیزم چیشده

دردم زیاده

امید واس زندگی ندارم

بابامو عمم اینا برداشتن بردن

میخوان خونمونو بفروشن از طرفی خونه گرو مهریه مامانمه اونم میخواد بفروشه خونه ای که دوسش دارم

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

دردم زیادهامید واس زندگی ندارمبابامو عمم اینا برداشتن بردنمیخوان خونمونو بفروشن از طرفی خونه گرو مهر ...

خدا بهت صبر بده

ایشالا که همه چیز برات خوب پیش بره غصه نخور🥲🖤