2777
2789
عنوان

غم این رمان داره منو می کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 86 پست
فداتخوبه شغلشآرامشش رو دوست دارمبا رشته کتابدرای یا کامپیوترالبت 10 ساله نیرو نگرفتند خودم ارشد کتاب ...

من دیپلمم میخام یکم بچه هام بزرگترشدن ادامه تحصیل بدم اما نمیدونم ازاونورم کارکردن تو کتابخونه کلا اونجا بودن رو خیییییلی دوستدارم 

محدوده سنی داره برا پذیرش نیرو؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
من دیپلمم میخام یکم بچه هام بزرگترشدن ادامه تحصیل بدم اما نمیدونم ازاونورم کارکردن تو کتابخونه کلا ا ...

محدوده سنی که داره 

ارزش نداره 

الان با حکم جدید حقوق ورودی های جدید 10 تومنه 

سابق دارها 14تا18

و کلا چندین ساله نیرو نگرفتند

فقط کتابخونه روستایی میگیرن که اونم قرارداش ساعتی هست 

اگه دوست داری برو حوزه بخون 

که بشه مربی پرورشی

میتونی حوزه رو پاره وقت هم بخونی همین الان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محدوده سنی که داره ارزش نداره الان با حکم جدید حقوق ورودی های جدید 10 تومنه سابق دارها 14تا18و کلا ...

اخه ادم مذهبی طوری من نیستم  بعد مدرکش بدردم میخوره؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
محدوده سنی که داره ارزش نداره الان با حکم جدید حقوق ورودی های جدید 10 تومنه سابق دارها 14تا18و کلا ...

مربی پرورشی حوزه کاریش کجاهاهست؟

مربی پرورشی حوزه کاریش کجاهاهست؟

خیلی ه منمیخواد مذهبی باشی در حد معمولی دیگه 

تو آموزش و پرورش

کارهای فرهنگی جشن ها جلسات اردوها و.بازدید و..

به خو.دت بستگی داره و روابط عمومی و فعالیت هات ومسابقات 

خیلی شاد و کیف داره

الان به نظرم حوزه از همه جا بری بهتره 

ساعت کاری هم 8تا12/5 

که برای خانم عالیه

خیلی ه منمیخواد مذهبی باشی در حد معمولی دیگه تو آموزش و پرورشکارهای فرهنگی جشن ها جلسات اردوها و.باز ...

واقعا بهش فک میکنم انگار یه دریچه جدید بروم باز کردین تاحالا کسی بهم این راهو نداده بود

من  دیپلم ریاضی دارم الان باید از اول شروع کنم برم مدرسه بزرگسالان یا همون حوزه برم ؟؟بگم میخام ازاول شروع کنم؟؟

خیلی ه منمیخواد مذهبی باشی در حد معمولی دیگه تو آموزش و پرورشکارهای فرهنگی جشن ها جلسات اردوها و.باز ...

میگم مذهبی نیستم بعنی مانتویی هستم موردی نداره برا رفتن ب حوزه یا اونجا باید چادری باشم؟

واقعا بهش فک میکنم انگار یه دریچه جدید بروم باز کردین تاحالا کسی بهم این راهو نداده بود من دیپلم ری ...

نه دیگه از دیپلم میگیرن

ببین فعال باش

خودت رو جا بنداز

مراسم وبرنامه ها برو 

از همین حوزه با کتابخونه ها در تماس باش

گاهی برین دورهمی و نشست کتابخوان و..تو همین کتابخونه ها 

تا جا بیفتی 

شهرتون کوچیکه یا بزرگ ؟

نه دیگه از دیپلم میگیرنببین فعال باشخودت رو جا بندازمراسم وبرنامه ها برو از همین حوزه با کتابخونه ها ...

کوچیکه اتفاقا

خب من اون دوره تا سوم دبیرستانو خوندم داشتم کارامو میکردم برا سال چهارم ک الان میشه دوازدهم ک باردارشدم و نشد برم اینا رپ بهشون بگم یا برم بزرگسالان مدرکمو درست کنم؟

قبلنا اجبار داشتالان نمیدونمبپرس

اونمه فوقش میزارم توماشین رفتنی تو سرم میکنم 

بعد با مدرک حوزه مبشه ازمون اموزش پرورش هم شرکت کرد یانه؟

کوچیکه اتفاقاخب من اون دوره تا سوم دبیرستانو خوندم داشتم کارامو میکردم برا سال چهارم ک الان میشه دوا ...

الان مدرکت دیپلم زده ؟

اگه نه برو اونم بخون

البت با سیکل هم قبول میکنند 

الان مدرکت دیپلم زده ؟اگه نه برو اونم بخونالبت با سیکل هم قبول میکنند

نه فقط کارنامه سوم دارم مدرکی بعنوان دیپلم بهم ندادن