2777
2789

زیاد داشتیم 

اولیش تو ماشین بوسم کرد وقتی از محضر اومدیم بیرون گفت الان که حلال شدی واسم 

شب اولی که پیش هم بودیم کلی حرف زدیم بغل کردیم همو واسم پسته ی خام و بادوم گرفته بود تو بغلش واسم میشکست 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدیمممم‌ یعنی نامزد رسمیسال دیگ عقدمه🥲

خوشبخت بشی ایشالا 

برات صلوات فرستادم

برای نیت و ارامشم دعا کن❤️

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

اولین دیتی که باهم رفتیم و پالتوش رو درآورد انداخت روم و دکمه هاشم برام بست گفت: لباست بنظر گرم نمیاد سرما می خوری. عین کارآگاه گجت شده بودم از بس برام بزرگ بود😂🤦‍♀️

وقتایی که پیشونی مو می بوسید 🥺

شبی که بهم گفت: می ترسم از دستت بدم 🫠

اولین باری که واسم دسته گل خرید و روزای بعد اون که برام دسته گل و هدیه می گرفت و کلی هوامو داشت🥲

الان یکساله که دیگه باهم نیستیم و من بعد اون تا ۶ ماه به خودم نیومدم 😊

یه جوری سینگلم و پشه نر هم پر نزده تو زندگیم که باید فیلم عاشقانه هایی که دیدم تعریف کنم🤣🤣💔

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

سینگل به گورم 

ولی یه بار در خونه دیدم یه پسره داره از تو ماشین نیگام میکنه امدم مثلا برای اولین بار تو عمرم با ناز راه برم پاهام تو اولین قدم پیچد به هم با کله تو کوچه یورتمه میرفتم تا نیفتم 

داداشم از اون ور بریده بود از خنده 

به جان خودم باسرعت ۱۰۰ تو کوچه گاز داد رفت که رفت

عاشق شدم رفت .....بدحالیه

خوشبخت بشی ایشالا برات صلوات فرستادمبرای نیت و ارامشم دعا کن❤️

ممنونم‌ گلم از ته قلبم برات دعا کردم💕

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بله چون ایشون بهم نزدیک نمیشد تو دوران دوستی تا معذب نشم میخواست خودم احساس راحتی کنمدمن خودم پیش قد ...

امیدوارم مرد زندگیت همین بوده باشه

مرد بوده واقعا

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !