2777
2789

من و پدرم و مادرم و خواهرم و خواهرزاده ام که هنوز دو سالش نشده و شوهر خواهرم بعد از اینکه شهرمون رو زدن ( لطفا اسم شهر رو نپرسید )‌اومدیم خونه شهرستانمون بعد اینجا یه همسایه داریم مادر من برگشته به این خانم گفته که خواهرم یه نذری داشته ۱۴ میلیون به یکی از آشنا ها کمک کرده حالا این خانمه از اون موقع دست از سرمون بر نمی داره یه لباسشویی خراب داشت آورد ۳ و پونصد انداخت به مامانم ، مادرم هم ۲ میلیون هزینه کرد درست نشد تا اینکه تعمیر کار کلا گفت این لباسشویی درست نمیشه اصلا ‌. مادرم هم گفت اشتباه کرد ازش خرید همون موقع قسطی بر می داشت تا الان قسطش رو پر کرده بود . بعدش یه دست مبل کهنه داشت آورده بود چیده بود تو خونه نا که آره شما این مبل رو بردارید و مادر مت قبول نکرده بود . بعدشم دائم میاد اینجا گریه و زاری که مسر من بدهی بالا آورده بهم ۱۰ میلیون ۲۰ میلیونی کمک کنید حقیقتا مادر من یه بار بهش کمک کرد این خانم رفت مبل های خونش رو نو کرد . 

حالا دیروز هم آورده دو تا گلدون چینی نشون مادرم داده که آره الا و بلا اینا رو ۸ میلیون ازم بخرم فردا چک دارم 😐

بعدشم خواهرم و مادرم گفتن والا جنگ شده ما خودمون از کار بی کار شدیم اومدیم اینجا برگشته گفته نه والا شما بزرگش کردین جنگ کجا بوده 😐 

واقعا آدم تعجب میکنه از پررویی بعضی آدما 

بابا ما خودمون کلی مشکل مالی داریم چون تو خبر نداری دلیل نمیشه ما خوشبختیم که

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق مامانت هست که اینجوری سرش کلاه بره چون خودش میخواد وگرنه اصلا راه نمی‌داد این بوزینه های بِکَن رو

مادرم خیلی ساده است و سریع رو میده به اینطور آدم ها 

کلا خانوادگی آدم های ساده ای هستیم

چرا انقد مراعات میکنین؟ یارو ببخشید ساده گیر آورده. 

تو دلش بهتون میخنده

مطمن باش

بگین نه. ما به اندازه کافی به تو کمک کردیم. بگین قرضتو بیار بده اول. اون خرجایی که شده قرضه، کی  پس میدی؟ 

چرا انقد مراعات میکنین؟ یارو ببخشید ساده گیر آورده. تو دلش بهتون میخندهمطمن باشبگین نه. ما به اندازه ...

مادر من خیلی بهش رو داده 

لباسشویی خرابش رو انداخت به مادر من الان لباس هامون رو میدیم تو ماشین خودش می شوره بابت اون هم بهش پول می دیم 

چه لزومی داره از وضیعیت مالی و خیرخواهی تون برای دیگران تعریف کنید...الان اون خانمو دیگه راه ندید باهاش صحبت کلامی رو هم قطع کنید اصلا درو براش باز نکنید هرجا دیدینش روتونو برگردونید...خیلی راحت نه بگید هربارم اومد بگید لباسشوییتو بردار ببر پولمونم پس بده این دیگه تعمیر نمیشه...مبلارم داداشت و دومادتون بردارن ببرن در خونه ش بذارن بیرون....خودش ببره داخل تا درس عبرتی براش بشه...پول لباسشویی رو که پس بخواین گم و گور میشه

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒
چه لزومی داره از وضیعیت مالی و خیرخواهی تون برای دیگران تعریف کنید...الان اون خانمو دیگه راه ندید با ...

حق با شماست 

مادر من خیلی رو میده 

نشسته به درد و دل از دهنش در رفته یه چی گفته این زنه دیگه دست بر نمی داره

من جای شما بودم قشنگ چوب بر میداشتم دنبالش میکردم...واقعا میزدم تو دهنش یعنی چی؟ واقعا چرا اجازه میدین شما رو....فرض کنن؟ یعنی یکی تون نمیتونین بزنین تو دهنش بیرونش کنین؟

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒