2777
2789
عنوان

همسایه مون خیلی سروصدا دارن

255 بازدید | 2 پست

مستاجرن و خونه ویلایی اجاره کردند ماهم همسایه ديوار به‌ دیوارشونیم ظهرهاپسر ۱۶ ۱۷ ساله اش مراتب توپ بازی میکنه میکوبه دیواری که مشترکه با ما شب نصفه شب در حال سروصدا و رفت و آمد هستن دم در ما ماشین پارک می‌کنند و کلی مزاحمت های دیگه یکی دوبار همسرم تذکر داد اما انگار فایده نداشت به همسرم گفتم به صابخونه بگه میگه نمیگم ولشون کن تحمل کن

جان جانانم💗💕

ماهم یه همسایه این مدلی داریم تازه اونا صاحب خونن و هیچوقت قرار نیست برن .تازه این سمت هم یه همسایه بیشعور دیگه هست که تا ۱.۳۰ اینا تو حیاطن و بلند بلند میخندن و حرف میزنن تازه یه سگ هم دارن که بیس چاری واق میزنه

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    

فقط مقابله به مثل جواب می ده ، شما هم دقیقا همون کارها رو بکنید وقت استراحت شون سروصدا کنید ما هم یک همسایه مریض داریم چندروز شش صبح با ماشینش بدجوری تو کوچه گاز می داد از خواب بیدار می شدم حالم بد می شد بعد با خودم گفتم باشه بیدار میشم آهنگ میزارم صداش رو دو ساعت زیاد می کردم زن وبچه اش روانی شن بعد انجام نداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.