2777
2789
عنوان

بیایین به من خنگ کمک کنین

368 بازدید | 18 پست

بچها من طی یه حرکت احمقانه به اکسم پیام دادم

خودم باهاش کات کردم قصدمون جدی بود دلیل کاتم هم این بود که بهش شک کرده بودم...من از همون اول که باهم اوکی شدیم سردرگم بودم و بلاتکلیف بودم سر اینکه دقیقا دارم چیکار میکنم و اینو به خودشم گفته بودم که تو این بازه از زندگیم فکرم درگیره و نمیتونم بهت قولی بدم ولی خودش اصرار داشت که بیا باهم باشیم دوستت دارم و از این حرفا

توی طول رابطمون خیلی ابراز علاقه میکرد ولی من اصلا نمیتونستم مثل اون باشم و درواقع به اندازه اون دوسش داشته باشم و از دلایل دیگه کات کردنم این بود که همش بحث ازدواج و میکشید وسط که ماه بعد بعد از فارغ التحصیلیم خانواده ها باهم صحبت کنن و من ترسیدم از این قضیه چون احساسم به اندازه اون نبود..

از روز بعد از کات تا همین الان که چندماه گذشته بهش فکر میکنم و دارم اذیت میشم امشب بهش پیام دادم و نوشتم میشه صحبت کنیم اولش سین زد و بعد از ۱ ساعت خیلی سرد جواب داد سلام راجع به؟؟

بگین چیکار کنم واقعا اون لحظه که پیام دادم دست خودم نبود چه جوابی بدممم؟

زمین گرد است و من مانده ام در این خیال که روزی تورا انتهای جهان خواهم دید(: 

ناراحت نشی ولی عنوان تاپیکت رو که دیدم خندم گرفت

ن

بگو چی بگم بهش که کم نیارم 

چه غلطی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم به اکسم پیام دادم و بدجور دعوا شد😑😂💔

اون دعوا نمیکنه اصلا

یه جوری بی محلی میکنه که با خودت میگی حقیر تر از من وجود نداره قبلا که به اختلاف میخوردیم سکوت میکرد فقط