2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابی بخند ، ب ترک دیوارم بخند 

خوش اخلاق باش و از کلمات خوب استفاده کن 

به اندازه ظرفیت ادما خوبی کن بهشون و ظرفیت اطرفیانت رو مورد ازمایش قرار بده (مثلا ببین کی بیشتر برات مایه میذاره ، کی کنارته کی بهت محبت میکنه و...

من یکی رو میشناسم تا حالا اجازه نداده کسی ناراحتیشو ببینه به وضوح دیدم تو جمع بهش تیکه انداختن یا مسخره ش کردن حتی شوهرش جلو بقیه بهش پریده ولی خیلی با صبوری و سیاست به روی خودش نیاورده و الان یک قدر و قیمتی پیدا کرده و همه حسرت زندگیشو میخورن در واقع الان میفهمم که اون انقدر خودش و ارامششو دوست داره که چیزی ناراحتش نمیکنه

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

من هر زمان مهمون دعوت میکنم خونه رو عین دسته ی گل زیر و رو و داخل و خارج کمدها و خلاصه همه جارو جوری تمیز میکنم که انگار همین الان جهاز عروسو چیده باشن. اینطوری توی کل فامیل جا افتاده که من خیلی تمیز و با سلیقه م در حالیکه در حالت عادی خونه مون خیلی عادیه و اونطوری برق نمیزنه

نمیدونم سیاست رفتاری حساب میشه یا نه ولی اگه یک مرد رو تا سر حد مرگ هم دوست داشته باشم بازم خودم اولویتم برای خودم و خودم رو انقد جلوی مردا دست بالا و با اعتماد به نفس نشون میدم که اونام همین حس رو کم کم بهم پیدا میکنن هر چقدر هم از درون ادم بی اعتماد به نفسی باشم همچنین هیچ وقت اویزون کسی برای ارتباط داشتن باهاش نیستم اگه ببینم ذره ای طرف بهم بی محلی میکنه یا احساس بی ارزش بودن بهم میده سریعا ازش فاصله میگیرم هرچقدم واسم شخص مهمی باشه یا بهش وابسته باشم کلا سیاست رفتاری زیاد دارم😂

خودت یه مثال بزن استارتر

ببینیم منظورت چیه دقیقا

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏