2777
2789

امروز رفتم مغازه یدونه پنیر گرفتم 77 تومن

بعدش داشتم میومدم خونه که فروشنده اومد گفت خانوم بجای 77 تومن، 770 از کارتت کشیدم 

بعد گفتم که اشکالی نداره بزنین به کارت. 

گفت که من کارت ندارم الان دستم نیست، شماره کارتتو بده تا به پسرم بگم بعدازظهر یا فرداصبح بزنه به کارتت 

منم زنگ زدم ازمامانم پرسیدم، مامانم گفت نه اعتماد نکن همون نقدی بگیر ازش

دیگه گفتم نقدی بدین بقیه پولمو، 

خلاصه آره 😂 پولمو نقدی داد 

یعنی گول این فروشنده هارونخورین بعضیاشون هستن انقد پول میکشنااا

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفرالله  گناه انداختی گردن خودت

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

اگه ميخاست گول بزنه ك نمي اومد بگهبرا منم پيش اومده و خود فروشنده اومد دنبالمهمش تقصير اين صفر اضافه ...

همین... اگه ادمی بود که به دستی زیاد کشیده اصلا دنبال اسی نمیومد... میگفت یا میفهمه میاد پول میگیره یا نمیفهمه پول میخورم ی ابم روش... ولی اسی با این حرفش در مورد اون بنده خدا  نشون داد ادما لیاقت خوبی ندارن 

من یه بقالی رفتم پیرمرده چیپس ۳۰ تومنی ۸۰ کشیداومدم خونه فهمیدم

بعضیا واقعا دزد شدن اینجوری میخوان بگیرن ازبقیه

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here