2777
2789
عنوان

بیایین تور خدا

587 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبین 

معذرت می خوام بابت سوالم من همیشه موقع دفع ام حتما باید از گلیسرین استفاده کنم اینجوری که باید یکم دفع کنم یکم گلسرین بزنم و اینکار شاید یک ساعت طول میکشه و واقعا خسته شدم و اگه گلیسرین نزنم یا اصلاند دفع ندارم یا کامل دفع ندارم و دل درد میگیرم یا همش احساس دفع دارم رفتم دکتر سری اول گفت بواسیر خفیف هست پماد اینا داد سری دوم گفت بهتر شدی ادامه بده سری سوم گفت اسپاسم مقعدی داری من چیکار کنم کلاف شدم واقعا

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوست داری درسته؟!این مشکل حاد رو‌منم داشتم ینی تا ده روز دو هفته دفع نمیتونسم بکنم نه با کرچک نه با بیزاکودیل‌نه پودرهای گیاهی یه مسهل قوی از عطاری گرفتم قرصه بعد اون اوکی شدم خیلی چیزارو امتحان کردم چ شیمیایی چ گیاهی هیچی اثر نکرد 

یبوست داری درسته؟!این مشکل حاد رو‌منم داشتم ینی تا ده روز دو هفته دفع نمیتونسم بکنم نه با کرچک نه با ...

من بیسم نباشم همین مشکل دارم

چی

خب همیشه  که این مشکلو نداشتی ؟

اگه جدیدا اینطوری میشه مبتلا به ods شدی 

میوه جات به جز موز بخور 

غذای سنگین نخور 

همینطوری که نمیشه بواسیر عود کنه 

بواسیر یا ارثی میشه یا از سرما یا برداشتن چیز ای سنگین 

خب همیشه که این مشکلو نداشتی ؟اگه جدیدا اینطوری میشه مبتلا به ods شدی میوه جات به جز موز بخور غذای ...

بواسیر نیست گفت اسپاسم