2777
2789

من از ۱و۳ دهم خوشم نمیااد همچنین ۷ یازدهم

عاشق ۱ و ۲ و ۳ دوازدهمم مخصوصا ۱و۲

ای روی دلآرامت مجموعه ی زیبایی ...

۳ دهم ۷ و ۸ یازدهم

_من نمیدانستم معنی هرگز را ... تو چرا باز نگشتی دیگر؟                           _ و مرا غصه ی این هرگز کشت💔                                     _ ببین‌چه‌چشمایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:)) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶و ۵ دوازدهم خیلی رو مخ

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم

من گیاهی یازدهم دوست داشتم

فصل ۵ و ۶ تا تونستم تست هاشو کامل درست بزنم

واقعا جیگرم خون شد

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم

من گیاهی یازدهم دوست داشتمفصل ۵ و ۶ تا تونستم تست هاشو کامل درست بزنمواقعا جیگرم خون شد

منم گیاهی دوست داشتم

کلا دوازدهمو از پایه بیشتر دوست دارم مخصوصا اولاش

ای روی دلآرامت مجموعه ی زیبایی ...

۷ یازدهم خیلی برام سخت بود بعد که جنین شناسی خوندم فهمیدم چقدررر راحت و ابتدایی بوده

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

کلا فک کنم جنین سخته دانشجوها همه شاکین

خیلیی.مخصوصا جنین عمومی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من همیشه نگرانم اگه قبول شم از پس درسا برنیام 😂

نه بابا برمیای.کسی که قبول میشه یعنی تواناییشو داشته

شب های امتحان همه دور هم میشینیید میخونید کاردرمیاد