2777
2789
عنوان

اختلاف سنی مد نظرتون برای ازدواج

113 بازدید | 15 پست

اگه مجردین چندساله؟ یا اگر ازدواج کردین چندسال اختلاف سنی  دارین؟

میدونم الان میگید زن و مرد باید از نظر عاطفی و عقلی سنشون به هم بخوره و هم نظر باشن و دنبال ارقام نباید بود اینو هم قبول دارم

ولی سن عددی رو میخوام بدونم🫰😌

اربابم حسین🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نظرم اینه فاصله سنی هرچقدر بیشتر باشه بهتره 

چون خانوما زودتر از اقایون ب بلوغ میرسن و از نظر عقلی بزرگ ترن 

هرچقدر فاصله سنی بیشتر باشه اقا هم پخته تر میشه 

توی فاصله سنی کم مثل ۳ سال خانم همش باید گذشت کنه 

فاصله سنی ۶ الی ۱۰ سال جفتشون ی دینداره گذشت دارن 

فاصله سنی بیشتر از ۱۰ سال اقا باید گذشت داشته باشه 

من خودم ۶ الی ۱۰ دوست دارم

بستگی به این داره که چقد همو بفهمید

یکی ممکنه همسنت باشه و باهات فرق داشته باشه و درکت نکنه یکیم ممکنه ۱۰سال ازت بزرگترباشه و درکت کنه

در کل من اگر عاشق باشم تا اختلاف ۱۰سال هم شاید بتونم قبول کنم ولی بیشترو فک نکنم البته پارتنرم ۵سال ازم بزرگتره

مجردم ۷ تا ۱۰ اوکیه 

ب دل بشینه تا ۱۵ هم شاید کوتاه بیام از من بعید نیس😐🤣

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

ما که یه سال بیشتر اختلاف نداریم

ولی بنظرم تا 5 سال اوکیه

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»