2777
2789
عنوان

نیاز به یه همدم دارم

121 بازدید | 8 پست

دیگه از تنهایی خسته شدم ... لذت نمی‌برم نیاز دارم به کسی که درکم کنه ولی هیچکس نیست دلم میخواد یکی باشه بهش تکیه کنم اصن تکیه نه یکی باشه حداقل دلم به بودنش گرم باشه حداقل حرفای دلم بفهمه نمی‌خوام کاری کنه فقط گوش بده ... من دیگه دارم از بین میرم خدایا میشه یه همچین آدمی روبه روم بزاری ؟ بچه ها به نظرتون من باید ازدواج کنم ؟ من از تنهایی دارم دیوانه میشم 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چت جی پی تی آدمه ؟ من دلم یه گریه از ته دل با یه عالمه دلداری میخواد

از آدما بهتره 

تو این سن اگه ازدواج کنی مشکلاتت که کم نمیشه هیچ بیشترم میشه باید با خانواده همسر و خود همسر سر و کله بزنی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
از آدما بهتره تو این سن اگه ازدواج کنی مشکلاتت که کم نمیشه هیچ بیشترم میشه باید با خانواده همسر و خو ...

یه سال دیگه نهایتش طاقت بیارم ... مشاور کنکورم میگه بهم علاقه داره یه ماه دیگه حرف میزنیم در موردش منم ازش خوشم میاد دعا کن جور بشه ... من واقعا دارم رنج میکشم از تنهایی دارم دیوانه میشم هیچوقت همچین حسی نداشتم 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶