2777
2789
عنوان

دیگه دلم نمیخواد بچه دار بشم

352 بازدید | 20 پست

سلام خانوما.اومدم درد و دل کنم.حالم بده.ناراحتم

۴ ساله دلم میخواد بچه ی دوم بیارم.چند بار دارو خوردم.شوهرم راضی نمیشد ازمایش بده.بعد از ۲ سال راضی شد.فهمیدیم dfi بالاست‌.هرچی گفتم برو پیش فلان دکتر معروف که تخصصش ناباروریه گفت نه.رفت پیش یه اورولوژ گبت هیچ مشکلی نیس.بازم بهش یه دارو تقویتی داد.که نخورد.پارسال یه بارداری خارج رحمی داشتم.بعدش دوباره دکتر دارو عکس رنگی بازم نشد.دکترمو عوض کردم.برا خودم و شوهرم دارو داد.الان یک ماهه میگم برو داروها رو بگیر.نمیره.ازمایش هم نمیده.دارم اتیش میگیرم.هرچی گفتم ازمایش بده سنم بره بالا مجبوریم iui و ivf کنیم.گوش نکرد.حالا شده ۴۱ سالم.و ذخیره تخمدانم ۰.۰۱.دیگه امیدی ندارم.خسته م.خواهرشوهرم راحت دومی رو باردار شد یک ماه دیگه بچه ش به دنیا پیاد.بابت حسرت هایی که میکشم شوهرمو نمیبخشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پرورشگاه نمیتونی بیاری

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

قشنگ دنبال دردسری حیف بدنت نیس نازا ک نبودی یدونه بسه دیه تو این شرایط مملکت میتونی یه خونه بزاری برای آینده اش؟میتونی شغلشو تضمین کنی؟یا توکل بخدا با بخور نمیر میخوای بیاریش با آینده رو هوا؟؟ 

خب یه بچه داری دیگه مگه چشم هم چشمیه چون خواهرشوهر دوتا داره منم باید دوتا بیارم

نه بحث چشم و هم چشمی نیس.نگران اینده ی بچه م هستم.نمیخوام تنها باشه