2777
2789

چیکار کنم قرصهای ریسپریدون دو میلی و سدیم والپروات و پروپرانول ۲۰ و بی پریدین برای پانیک و تنگی نفس خوبه؟ سنم کمه عوارضی نداره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دکتر بپرس خودسر کاری نکن

دکتر گفت تنگی نفس داشتم بی دلیل خوابم نمیبرد پرخاشگری داشتم وسواس اضطراب اجتماعی شدید تپش قلب و و و و هرچیزی بدی که فکر کنین داشتم شبیه دخترام هستم ولی تر*س نیستم نمیدونم کیم و چیم بده؟

بله ولی حس میکنم بدتر میشم

نه اگه دکتر داده طبق دستور خودش مصرف و طبق دستور خودشم کم و قطعش کن 

اول ک دارو درمانی رو شروع میکنی دو هفته تا یک ماه طول میکشه تا بهت بشینه صبر کن و فقط طبق گفته دکتر مصرف کن

دکتر گفت تنگی نفس داشتم بی دلیل خوابم نمیبرد پرخاشگری داشتم وسواس اضطراب اجتماعی شدید تپش قلب و و و ...

سن بلوغ توی هرکی متفاوته چهره و اندامت ممکنه دیرتر جا بیفته و شبیه بزرگسال بشه خودتو با همکلاسیات مقایسه نکن

سن بلوغ توی هرکی متفاوته چهره و اندامت ممکنه دیرتر جا بیفته و شبیه بزرگسال بشه خودتو با همکلاسیات مق ...

من میگم شبیه دخترام هستم ظاهرم مردونه و بالغ تا حدی ولی حرف زدنم و رفتار کردنم دخترونه هست و نمیدونم چیم؟