2777
2789

سلام به همگی 🌝

از اینجا شروع کنم که... من پارسال یه ساز کوچیک دستی به اسم کالیمبا خریدم و چون خیلی خیلی اسون بود سریع یاد گرفتم و الان کلی اهنگ میزنم و چند ماه پیش هم نتای خیلی ساده یه اهنگو از گوگل پیدا کردم و با سنتور زدمش و خانواده فکر میکنن خیلی با استعدادم به خاطر همین توقع دارن ویولنو تو دو هفته یاد بگیرم 😐. هرچی تلاش میکنم بگم که ویولن ساز زمان بریه، میگن که من میتونم تو یه ماه یادش بگیرم 😑. منم نه میتونم بیخیال ساز ویولن شم نه میتونم ثابت کنم که طول میکشه. اگه سازو بخرم، بعد دو ماه میان بالا سرم میگن فلان اهنگو بزن فلان اهنگو بزن عه بلد نیستی؟ دو ماه گذشته بعد بلد نیستی؟ و بعد کلی سرکوفت میزنن که چرا تو این دو ماه یاد نگرفتی وقتی نمیخوای تمرین کنی چرا سازو گرفتی و اینا... و به علاوه توقع دارن که من با دو ترم کلاس کاملا حرفه ای شم. چیکار باید بکنم؟ من خیلی ویولنو دوست دارم...و اینکه قیمت کلاس هاش چنده؟ و چه مدتی باید کلاس برم؟ و چطور باید خانوادمو قانع کنم که حقیقتو ببینن؟ 

خانوادت سوادموسیقی ندارن؟کالیمبا با ویولن یکیه؟

پدرم مثل منه از بچگی به موسیقی علاقه داشته و ساز خریده اما به خاطر شرایط زندگیش تو بچگی نتونسته بره سراغ چیزی که دوست داره و ممکنه درک کنه ولی مادرم اصلا قبول نمیکنه که 5 سال طول میکشه تا تازه یاد بگیرم ویولن رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من الان۳سال خورده ای شده ویالون میزنه

ببین ویالون بشدت سخته و باید خیلی طولانی بگذره تا خوب بزنی 

و اینکه باید استاد خوب داشته باشی و ویالون خوب

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

خواهر من الان۳سال خورده ای شده ویالون میزنهببین ویالون بشدت سخته و باید خیلی طولانی بگذره تا خوب بزن ...

من حاضرم همه سختیاشو تحمل کنم تا لذت ببرم ازش، ولی مشکل من کلاس هاش و باور خانوادمه. فکر میکنن زود باید یاد بگیرم... قیمت کلاس ها هم خیلی گروه

من حاضرم همه سختیاشو تحمل کنم تا لذت ببرم ازش، ولی مشکل من کلاس هاش و باور خانوادمه. فکر میکنن زود ب ...

ببین ویالون مثل گیتار چیزای دیگه نیست سریع یاد بگیری 

باید زمان طولانی بگذره تا یاد بگیری و وقت زیادی بذاری بالای۲ساعت تمرین کنی تا بتونی خوب بزنی و کنسرت ها بری

بهشون بگو و به استادی هم میگیری بگو به خانوادت بگن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

اگه خودت دوست داری باهاشون صحبت کن درموردش که توقع خودشون رو بیارند پایین 

چون واقعا ساز سختی و طول میکشه 

بدیش هم این که بد بزنی یا موقع تمرین تا دستت بیاد  خیلی گوش خراش صداش 

ولی یه سری از ساز ها مثل پیانو (که سختی خودشو داره و ساز حرفه ای) رو بد هم بزنی به گوش کسی که بلد نیست صداش اذیت کننده نیست 

ببین ویالون مثل گیتار چیزای دیگه نیست سریع یاد بگیری باید زمان طولانی بگذره تا یاد بگیری و وقت زیادی ...

راست میگی یه راه دیگش اینه که استاد قانعشون کنه...

من پیانو نزدم ویولون میزدم بنظرم ویولون سخت تره ولی چون جفتشو بلد نیستم نمیدونم واقعا سخت تر هست یا ...

من ویولن خیلی دوست دارم و وقتی تحقیق کردم همه میگن خیلی سخته و کلی زمان میبره و اوایل صداش خیلی گوش خراشه... 

من ویولن خیلی دوست دارم و وقتی تحقیق کردم همه میگن خیلی سخته و کلی زمان میبره و اوایل صداش خیلی گوش ...

اگه دوست داری برو دنبالش بنظرم 

هر کاری بخوای بکنی یه سختی داره 

در عوضش ادم لذتش رو هم میبره 

فقط با پدر مادرت صحبت کن که انتظارشون منطقی باشه دل سردت نکنند