2777
2789

معده درد داره پا درذ داره داغونه پولم ندارم شوهرمم ولمون کرد درمون نکرد بچمو رفت  چیکار کنم 

سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خبر مرگش برات بیارن حداقل میرفتی زیر پوشش کميته میگفتی پدرنداره یتیمه

هنوز جدا نشدم ک زنگ میزنم پیام میدم بیا بچه رو‌ببر دکتر یا پول بزن ببرم جواب نمیده . خوردش بچه رو با موتور برد تیکه پاره کرد ب خاطر این ک هزینشو نده دعوا انداخت انداختمون بیرون

شما از هیچی بدت نیاد الی از به زور موندنت تو اون زندگی ک تعلق نداری بهش ،خب رهایی بده از اینک فقط پشت تلفن نشستی اقدام کن کارا دادگاهیت انجام بده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما از هیچی بدت نیاد الی از به زور موندنت تو اون زندگی ک تعلق نداری بهش ،خب رهایی بده از اینک فقط پش ...

نمیتونم‌نمیزاره بچه هارو‌ببرم بچه هارم‌داره عزاب میده دختر بزرگم دیگه میگه مامان از بابا متنفرم چرا نیممیره ههمونو خسته کرده

نمیتونم‌نمیزاره بچه هارو‌ببرم بچه هارم‌داره عزاب میده دختر بزرگم دیگه میگه مامان از بابا متنفرم چرا ...

چندتا بچه داری و جنسیت هاشون و چندسالشونه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دوتا دختر ۹ساله و ۵ ساله

خب مشکل نرفتنت بچه هات هست؟

اره رفته بودم با بچه ها اومدگولم‌زد برگردوند بعد اگهی زده دیوار دنبال پرستار چند روزه میگه‌برو بچه هارم‌نمیدم . کاریشم ندارم ولی باز میاد عربده میزنه

من بچه هارو‌برده بودم .. فقط الکی‌اومد برگردوند بچه هارو‌نگه داره نمیدونم‌کی‌زیر پاشه ب من‌میگه برو منم بچه هام‌دخترن نمیخام‌بدم یه غریبه نگه داره