2777
2789

شوهرن خیلی زود عصببی میشه جلو بقیه بی احترامی میکنه سر اینکه براش فندک ببرم جلو داییش سرم داد زد طوری ک خجالت کشیدم خیلی زود داد میکشه من خودم تو خونه پدرم همیشه بحث و جدال بوده حالم بد میشه از داد و بیداد ضربان قلبم میره بالا زود گریه میوفتم دست خودم نیست بعد این سر کوچک ترین چیزی داد میزنه سر مادرش یا من یا بد دهنی میکنه هزار بار گفتم درست حرف بزنم احترام نگه دار درست نمیشه ک نمیشه مادر شوهرم داشت اسباب کشی میکرد کمکش داشتیم میچیدیم وسایلو  داشتم خاک سماور زغالی تزیینی رو پاک میکردم جلو جاریام و برادر شوهرم برگشت گفت تو دیوونه ای ب حرف مامانم گوش میکنی اون بنده خدا حالا حرف نزده بود میخاستم بزارمش ی دستمال کشیدم روش نمیفهممشون ب مادرش میگم میگه چیزی تو دلش نیست آخه ینی چی  حالا داییش پیام داده بود ک میخام یچیزی بهت بگم گفتم بله دایی جان گفت آره خاطر من آدم نیست و نمی‌تونه جلو پسرشو بگیره و فوضولی هست و قبلت میخاست با زبونش زندگی مارو بپاشونه و امروز دیدم سرت داد زد خیلی بدم اومد جلوشو بگیر از همین الان نزار اینجوری تو جمع کوچیکت کنه و ب همه گفتم خیلی صبوری و حیف تو ک عروس اینا شدی  آخرشم داییش پیامامو پاک کرد ولی من اسکیرین گرفتم  .. بعدم داییش ب خالش گفته بود و خالش ب شوهرم گفت ک خیلی ازت ناراحتم و چرا سر زنت جلو بقیه داد زدی همه فهميدن خجالت میکشم😭

تا حدود زیادی درکت میکنم 

خیلی سخته 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

شما که به سر و صدا و جر و بحث بدنت فورا واکنش میده چرا دوباره خودت رو گیر آدمی انداختی که وضعیتش مثل خانودته؟

دیگه وقتشه با ونوس برقصم تو آسمون...ستاره ها رو بچینم ببخشم به ذاتتون:)🎧

من خوشم اومد از کار دایی. کاش برخورد کنن فامیلاش تا این اخلاقو بذاره کنار

کارش مضمون درستی داشته ولی نه اینکه بیاد پشت سر پسر خواهر خودش اینجوری بگه بعد پیامو هم پاک کنه 

تا حدود زیادی درکت میکنم خیلی سخته

نمیدونم چیکار کنم واقعا حالم بد میشه زنگ میزنم میگم سلام چطوری چیکار میکنی داد میزنه ک باید بت گزارش بدم آخه مگ من حرفی زدم میخاستم سراغتو بگیرم داری میای چایی بزارم دلم میگیره اینجوری رفتار میکنه

چند وقته ازدواج کردی

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

نمیدونم چیکار کنم واقعا حالم بد میشه زنگ میزنم میگم سلام چطوری چیکار میکنی داد میزنه ک باید بت گزارش ...

چند وخته ازدواج کردی؟

چند سالته؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه