2777
2789
عنوان

یه رفتار اشتباه رایج در زن‌ها

345 بازدید | 16 پست

اینه که زندگی خودشون رو با دیگران مقایسه می‌کنن و غم‌باد می‌کنن.

مثلاً رفتار خانوادۀ شوهر با جاری و خودشون رو باهم مقایسه می‌کنن.

یا مثلاً موقع مهریه، می‌گن فلان دختر مهریه‌اش این‌قدره، مهریۀ منم باید همین‌قدر باشه.

وضع زندگی دیگران رو با زندگی خودشون مقایسه می‌کنن و کمبودها رو مستقیم یا غیرمستقیم به روی شوهر میارن.

خیلی موارد این‌جوری زیاد دیدم. گاهی‌اوقات نه‌تنها متوجه اشتباهشون نمی‌شن، بلکه به خودشون حق هم می‌دن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم کار درستی می کنن. نه پس عین مورچه حمالی کنن چیزی هم نخوان آره؟ 

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

نه که شما چشمتون به بقیه زن ها نیست که قیافه و اندام و اخلاق زن خودتونو با اونها قیاس کنید و به روش بیارید!

یا مثلا خیلی از مردهای ایرانی میگن پدرزن فلانی خونه داده بابای تو چیکار کرده یا چرا به اون یکی باجناق بیشتر احترام میذارن،مادرم فلان جور بچه بزرگ کرد تو چرا بلد نیستی و...

همه آدم ها اینطور هستند قطعا مقایسه می‌کنند ربطی به زن یا مرد بودن نداره

نه که شما چشمتون به بقیه زن ها نیست که قیافه و اندام و اخلاق زن خودتونو با اونها قیاس کنید و به روش ...

خب اون رفتارها هم غلطه. مگه تاپیک من در مورد مشکلات رفتاری آقایون بود؟

با این نظراتی که دارید، لیاقتتون همین تاپیکهایی هست که اینجا میزنید. شوهرتون متأهله ولی دنبال زنهای دیگه است.

شماها اگه منطق داشتید و مهمتر از اون "ادب" داشتید اینجوری حرف نمیزدید.