2777
2789

بماند که تو عقدش کلی طلا بهش هدیه دادن  پاگشا هم بهش النگو دادن من ادم حسودی نیستم ولی چون خانواده شوهرم خیلی برام کم گذاشتن داشتن ولی برام خرج نکردن خیلی ناراحتم دلم انگار شکسته دوست ندارم بهش حسادت کنم چون میدونم فقط خودم اذیت میشم از اون شب پاگشا تاالان ناخواسته ته دلم ناراحتی عمیقی هست بخدا دلم نمیخاد این حس بیاد سراغم اما دست خودم نیست همش کم گذاشتنای خانواده همسرم و همسرم میاد جلو چشمم باعث میشه خشم داشته باشم چکار کنم از این وضعیت دربیام و بهش فکر نکنم نمیدونم این حس حسادته یا هرچی هست خیلی داره اذیتم میکنه دلم میخواد بیخیال باشم و با قلب تمیز باشم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

خواهر شوهرت انتخاب خودش بود

تو هم انتخاب خودتو کردی

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت خودتو باکسی مقایسه نکن.....

باور کن زندگیمو با کسی مقایسه نمیکنم خداروشكر زندگی بدی ندارم ولی وقتی عقد یا عروسی کسی باشه ناراحت میشم چون هیچ کاری برای من نکردن😥

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

شما کاملا حق داری ،ولی خودت رو بی نیاز این دیگران بدون 

جوری که حتی اگه اونها هم حرفی ازش زدن شما بگی اصلا برام نیست،من نیازی به توجه و محبت دیگران ندارم

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

جالبه همینا که برای عروس کم میزارن دختراشون بهترین خانواده شوهر نصیبشون میشه

دقیقا سر تا پاشو طلا گرفتن هر چی هم اینا گفتن اونا گفتن چشم پدرشوهرم تو خواستگاری من خودشو ب اب و اتیش میزد که سکه هام عندالاستطاعه باشه اونوقت برای دخترش کلی شرط و شروط گذاشت

برا منم هیچ کار نکردن خودمون دوتا روی پا خودمون تا الان سنی هم نداشتیم ۲۰ سالمون بود. فقط یه انگشتر نامزدی

ولی برای خواهرشوهرم جهیزیه کامل کادو اینا همه چی

ولی من دریغ از طلا و کادو برای عروسی

ولی چه کنم هرچی بیشتر بهش فکرکنم به خودم آسیب زدم 

بیخیالش شدم دیگه

شوهرت اخلاقش خوبه ؟ رفتارش باهات خوبه ؟ الان هرچی میخای برات میگیره؟اگر برات کم گذاشت حداقل اخلاقو ا ...

چ بگم از شوهرم اخلاقش با من تا وقتی خوبم خوبه خانوادم که انگار دشمنش هستن