بنظرم جا افتادن زیاد خیلی تاثیر داره من دفعه اول درست کردم خیلییی ترش شد اصلا خوردنی نبود 🤣ولی دفعه دوم عالی شد
کلا گردو زیاد میزنم قشنگگ چرخ میکنم اینقدر که خمیری سه بعد یه کوچولو تفت میدم و آب اضافه میکنم آب که جوش اومد همونطور یخ میندازم بعد میزارم با شعله خیلی کم روغن بندازه
مرغ سرخ میکنم آب گردو رو میریزم توش جدا رب گوجه و انار تفت میدم اضافه میکنم ادویه هم که میزنم من فلفل دلمه هم تو غذاساز قشنگ چرخ میکنم در حد یکی بزرک یا دوتا متوسط بعد قاطی میکنم حالا باید قشنگ جا بیوفته