2777
2789
عنوان

به مشورت باهاتون نیاز دارم

190 بازدید | 22 پست

رابطه منو همسرم خیلی عاشقانس جوریکه بدون من میمیره متاسفانه چندماهی میشه بیکار شده یه اخلاقی داره دنبال کار نمیره من همش حرص مبخورم دوتا بچه کوچیک دارم چند شب پیش دعوامون شد اونم یدفعه نمیدونم چش شد حمله کرد بهم منو از خونه انداخت بیرون شب رفتم خونه بابام ... الان اومده میگه دیگه نمیخام باهات زندگی کنم بیا توافقی جدا شیم.... من تو این چند سال زندگی دو سه باری قصد داشتم طلاق بگیرم بخاطریکه بیکار میشه دیگه دنبال کار نمیره.... اوضاع مالیمون خوب نیس اصلا بفکر نیس که پول نداریم .... الانم که دست روم بلند کرده تصمیم جدیمو گرفتم درخاست طلاق بدم ولی بخاطر بچام دو دلم .... بنظر شما چکار کنم؟ شوهرم یه آدم بشدت درونگراس با هیچکس نمیتونه ارتباط بگیره این موضوعم منو خیلی اذیت میکنه

نه نه خیلی زوده برای اینکه طلاق بگیری 

ولی رفتارش خیلی بد بوده نمیدونم چی بگم 

حرف نزدی باهاش؟ 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی توی دعوا بهش گفتی که حمله کرد سمتت

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
نه نه خیلی زوده برای اینکه طلاق بگیری ولی رفتارش خیلی بد بوده نمیدونم چی بگم حرف نزدی باهاش؟

چرا بعد از چار روز قهری الان رفتم باهاش حرف زدم میگه دیگه نمیخامت..... بعدشم میگه من فعلا بیکارم اوضاعم همینه نمیخای برو طلاق بگیر توافقی

بچه ها رو بزار الویت دوم 

الان خودت فکر کن ریشه اصلی مشکلاتتون چیه خوب همکاری کن پدری برادری شغلی براش پیدا کنن اگر کلا آدم تنبیه که بحثش جداست دوم ببین موندنت تو زندگیش خیلی بهتره یا طلاق همه این نکته ها و در نظر بگیر طلاق چیز شوخی برداری نیست همه زندگی آوار میشه باید از اول بسازیش ببین با دوتا بچه میتونی

عزيزم الان اكثر آقايون يا بيكارن يا اگه سركار هم باشن حقوقشون كمه، وقتي آقايون بيكار باشن خيلي عصبي ميشن و امكان داره دست رو زنشون بلند كنن، فكر نكن ديگه دوستت نداره، البته ميدونم و كاملا دركت ميكنم كه الان چه حالي داري، اما بدون تو اين شرايط اكثر زوج ها با هم اختلاف زياد دارن 

چی توی دعوا بهش گفتی که حمله کرد سمتت

بچه ها داشتن باهم دعوا میکردن اومد یکیشونو محکم زد تو پشتش گفتم چکارش داری گف حرف نزن وگرنه تو رو هم میزنم دندونات بریزه منم گفتم گ..وه میخوری دست روم بلند کنی.... بچه ها بهم حق بدین خیلی فشار رومه وقتی میبینم بفکر نیس منم عصبی میشم.

چرا بعد از چار روز قهری الان رفتم باهاش حرف زدم میگه دیگه نمیخامت..... بعدشم میگه من فعلا بیکارم اوض ...

وای خب بگو تکلیف بچه ها چی میشن 

میدونی طلاق چه بلایی سر بچه ها میاره 

بهش بگو به فکر من نیستی به فکر بچه های خودت باش 

سعی کن سریع طلاق نگیری تا جایی ک میتونی سعی کن قانعش کنی زندگیتو سر پا کنی 

طلاق بگیری پشیمون میشی با دوتا بچه

بچه ها داشتن باهم دعوا میکردن اومد یکیشونو محکم زد تو پشتش گفتم چکارش داری گف حرف نزن وگرنه تو رو هم ...

خب حرف بدی زدی 

باید یکم خویشتندار باشی وقتی میبینی شوهرت عصبیه 

چرا آتیشش و شعله ور تر میکنی 

خودت باعث شدی دست روت دراز کنه

عزيزم الان اكثر آقايون يا بيكارن يا اگه سركار هم باشن حقوقشون كمه، وقتي آقايون بيكار باشن خيلي عصبي ...

عزیزم من همیشه آدم قانعی بودم براش .... هم خانواده من هم خانواده اون طرف من هستن.... ولی مشکل اینجاس هر کاریو انجام نمیده... مدرکش دیپلمه ولی توقع کار ادارای داره... آخه کجا همچین کاری پیدا میشه... کار قبلیش بطور شانسی اداری بود که متاسفانه شرکتشون تعطیل شد

وای خب بگو تکلیف بچه ها چی میشن میدونی طلاق چه بلایی سر بچه ها میاره بهش بگو به فکر من نیستی به فکر ...

بچه‌هارو برمیداره برا خودش.... میگمدآینده بچه ها چی میشه مبگه تو کار نداشته باش من خودم بلدم چطوری بزرگشون کنم.... کلا آدم یه دنده‌ایه

خب حرف بدی زدی باید یکم خویشتندار باشی وقتی میبینی شوهرت عصبیه چرا آتیشش و شعله ور تر میکنی خودت باع ...

وقتی میبینم شش ماهه بیکاره هبچ حرکتی نمیزنه منم صبرم حدی داره .... قاطی کردم 

بچه‌هارو برمیداره برا خودش.... میگمدآینده بچه ها چی میشه مبگه تو کار نداشته باش من خودم بلدم چطوری ب ...

وای خدا خیلی عجیبه که  یکی انقد دوست داشته باشه یعد بهیویی ی مسئله ای و بهونه کنه بگه نمیخامت 

زیر سرش بلند نشده ‌؟ 

وای خدا خیلی عجیبه که یکی انقد دوست داشته باشه یعد بهیویی ی مسئله ای و بهونه کنه بگه نمیخامت زیر سر ...

نه اصلا اینجور آدمی نیس... از این نظر کاملا مطمینم....