2777
2789
عنوان

اختلاف قدی با پارتنر

587 بازدید | 81 پست

سلام میشه راهنماییم کنید

شاید ازنظر خیلی ازشمامسخره بیادولی چنروزه مغز من داره منفجرمیشه

باشخصی دارم آشنامیشم دانشجوی ارشدروانشناسیه مشاور مدرسست خونه دارع ماشین داره۲۵سالشه

چهرشم خوبه

منم چهره زیبایی دارم دانشجوام شرایطم خوبه قدم متوسطه

دیروز برای اولینبارهمودیدیم حقیقتش من قد بالای۱۸۰یاحتی خود۱۸۰یکی ازمعیارامه خودم۱۶۵ هستم شایدم بیشتر

ایشون۱۷۶هستن حس میکنم اختلاف قدیمون خیلی کمه همش نیگم کاش حداقل۱۸۰بود

دوستم گفت ازطرفی میگم باهاش حرف بزنی از طرفی هم نمیخوام حیف شی بهتراشم تورومیخوان

هرکی منوخواسته قدش بلندبوده قیافشم خوب بوده ولی گفته بایدباپدرمادرم زندگی کنیم تا اخرعمرمون ولی ایشون میگه ازهمون روزاول خونه خودمون زندگی میکنیم نمیریم پیش پدرمادرم بمونیم

فقط بخاطر قدش خیلی حالم بده نمیدونم چیکارکنم بارهاسعی کردم ازخودم دورش کنم اصلا اثرنمیکنه

چی بگم ک تموم شه هرچی بهش میگم اخلاقمون به هم نمیخوره اصلا توگوشش نمیره

مامانم هم قدت بود بابام ۱۸۵

اون روز گریه میکرد میگف احمق نشی به خاطر قیافه عاشق کسی بشی

بابام چند بار خیانت کرد

پس اخلاق معیارت باشع

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ۴ سانت لگد نزن به بختت

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱