2777
2789

بنظرتون این موضوع که بچه های نیمه اولی یکسال زودتر از بقیه می‌رن مدرسه میتونه توی یادگیری و تمرکزشون تاثیر داشته باشه؟دختر من شهریور ماهیه و امسال میره کلاس اول،بیاین از تجربیاتتون بگید

من به دستان خدا خیره شدم «معجزه»کرد🙏🏻✨🌿

سلام من معلم کلاس اولم

بچه های نیمه دومی خیلی قوی‌تر بودن هم تو یادگیری هم تو رفتار

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهریور ۹۸ اگه هست 

طبق قانون تا جایی که اطلاع دارم(چند تا دوستام برای ثبت نام بچه هاشون رفتند) نمیره و فقط تا اخر خرداد ۹۸ امسال میرند کلاس اول 

و فرقی نداره از لحاظ سنی برای مدرسه بچه های الان و ماشالله از ۵ سالگی انگلیسی حرف میزنند و هزار تا کار بلدند 

من دخترم مردادی بود و امسال کلاس اولش تمام شد. یادگیریش که معلمش میگفت عالیه و من هرگز  مشکل نداشتم. ولی از نظر اینکه از پس خودش بر بیاد یک کم سختش بود و یه‌جاهایی اذیت شد.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
شهریور ۹۸ اگه هست طبق قانون تا جایی که اطلاع دارم(چند تا دوستام برای ثبت نام بچه هاشون رفتند) نمیره ...

فامیل ما شهریور ۹۸ هست ثبت نام کرد 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
شهریور ۹۸ اگه هست طبق قانون تا جایی که اطلاع دارم(چند تا دوستام برای ثبت نام بچه هاشون رفتند) نمیره ...

آره ماشاالله دخترمنم پنج سالشه سال قبل که پیش دبستانی بود زبان باهاشون‌کار میکردن و واقعا خوب بود یادگیریش الان کلمه ها میوه ها و اعداد و رنگ هارو بلده به انگلیسی بگه

ایا واقعا ارتباطی داره؟ من نیمه اولی هستم استعداد درخشان قبول شدم و در کل در دوران تحصیل همیشه سه نفر اول بودم البته دوستان بسیار درس خون نیمه دومی هم داشتیم که عالی بودن از هر نظر.  به نظر من ربطی نداره🧐

سلام من معلم کلاس اولمبچه های نیمه دومی خیلی قوی‌تر بودن هم تو یادگیری هم تو رفتار

چون سنشون بیشتره براشون راحت تره یادگیری،راهی هست که دخترم راحت تر بتونه یادبگیره و بهش فشار نیاد؟

من دخترم مردادی بود و امسال کلاس اولش تمام شد. یادگیریش که معلمش میگفت عالیه و من هرگز مشکل نداشتم. ...

درسته دخترمنم زیاد شکایت می‌کرد از اینکه هم کلاسی هاش اذیتش میکنن و‌متاسفانه بلد نیست از خودش دفاع کنه و زودرنجه